wat wij doen

Re-integratie, participatie en Wet verbetering poortwachter.

Met een team van bevlogen en diverse jobcoaches streven wij continu naar ‘uitmuntend’ op het gebied van re-integratie en de Wet verbetering poortwachter. Goed op de hoogte van de stimuleringsmaatregelen die de overheid biedt, denken wij mee met organisaties en weten we hoe mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (weer) van toegevoegde waarde kunnen zijn. Omdat we geloven dat iedereen mee kan doen en omdat we dagelijks merken dat onze aanpak positieve resultaten oplevert. Interesse in een samenwerking of behoefte aan een kennismaking? Neem dan contact op.

Onze diensten


Wet verbetering poortwachter

De Wet verbetering poortwachter is ingericht met vaste stappen in de re-integratie van werknemers die langdurig ziek zijn. Werkgever en werknemer hebben hierin beide verplichtingen. Gedurende het eerste ziektejaar van de werknemer monitort een arbodienst het verloop van en de mogelijkheden tot re-integratie van de werknemer. 


Outplacement

Outplacement wordt ingezet bij (dreigend) ontslag. Tijdens het traject kijken we welke richting je graag op wilt. We je helpen onderzoeken wat je waarde is, wat je competenties zijn en welke beroepen daarbij passen. Als jij zelf een goed beeld hebt van wie je bent en wat je kansen zijn op de arbeidsmarkt, dan gaan we aan de slag om die baan ook te bemachtigen.


Loopbaanadvies

De arbeidsmarkt verandert en je wilt je medewerkers toekomst-proof hebben, toch? Wij zorgen dat je inzicht krijgt in de huidige arbeidsmarktpositie van de werknemer en onderzoeken waar mogelijkheden en kansen liggen voor toekomstige (her)oriëntatie op de arbeidsmarkt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een ontwikkeladviestraject te bespreken.

Re-integratietrajecten voor UWV

Met meer dan 15 coaches helpen we de meest diverse kandidaten met inzet van alle modulaire trajecten, Werkfit, Naar Werk en jobcoaching. Hierbij werken we praktisch, zetten wij graag ons netwerk in en werken we kandidaatgericht. Er kan gerekend worden op intensief contact en inzet van zorg wanneer nodig.

Re-integratietrajecten voor gemeenten

Wij bieden participatietrajecten op basis van maatwerk voor gemeenten. Gericht op meervoudige problematiek, weten we dat er meer nodig is dan een werkplek om iemand de werkvloer op te krijgen. Wij bieden intensieve, maar laagdrempelige begeleiding en gaan praktisch aan de slag.

Jobcoaching

Wij bieden jobcoaching op de werkplek aan om dienstverbanden te verduurzamen en de inzetbaarheid van een medewerker te vergroten. Soms is het inzetten van een jobcoach net wat nodig is om samen verder te kunnen en uitval te voorkomen. In sommige gevallen wordt dit vergoed vanuit een subsidie. Of dit zo is kunnen wij voor u toetsen.

Verzuimpreventie

Werkgeluk is cruciaal wanneer men streeft naar duurzame inzetbaarheid. Hoe gelukkig zijn uw werknemers? Welke benadering is nodig om het werkklimaat in uw bedrijf te vergroten? Wij zijn expert op dit gebied en we weten wat er nodig is om langdurige uitval door (bijvoorbeeld) burn-out te voorkomen. Hier adviseren we u graag over.