De arbeidsmarkt verandert en je wilt je medewerkers toekomst-proof hebben, toch? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een ontwikkeladviestraject te bespreken. Wij hebben een traject ontworpen dat voorziet in twee belangrijke aspecten.

  1. Inzicht krijgen in de huidige arbeidsmarktpositie van de werknemer;
  2. Onderzoeken waar mogelijkheden en kansen liggen voor toekomstige (her)oriëntatie op de arbeidsmarkt.

Dit ontwikkeladvies kan vervolgens worden ingezet om een dienstverband te verduurzamen, de vitaliteit en inzetbaarheid in huidige functie te vergroten en mensen een nieuw en realistisch loopbaanperspectief te bieden. Wat is de kennis en ervaring van een persoon nu en in de toekomst waard? En hoe zorgen we ervoor dat mensen op de juiste plek terecht komen?

Wat houdt het precies in?
Ons ontwikkeladvies is maatwerk. Het traject bestaat uit een intakegesprek, het maken van een uitgebreide beroepskeuze- en competentietest, drie verdiepende gesprekken en een eindrapportage met daarin een advies. De inhoud van de gesprekken, en de coaching aspecten, variëren per kandidaat. Denk hierbij onder andere aan zelfinzicht verbeteren, zelfvertrouwen vergroten, arbeidsmarktpositie scherp krijgen, 360 graden feedback, inzichtelijk maken van kwaliteiten en competenties, omscholingsadvies en (sollicitatie) vaardigheden vergroten. Het ontwikkeladvies op maat voor uw bedrijf of afdeling? Dat kan.

Het kan ook zo zijn dat jij vanuit de NOW een bepaalde inspanningsverplichting hebt. Redenen om een ontwikkeladvies traject te volgen kunnen uiteenlopend zijn, maar iedere kandidaat weet na een ontwikkeladvies echter veel beter wat zijn of haar positie op de huidige arbeidsmarkt en wat er nodig is om kansrijk te zijn voor de toekomst. Dit geeft de kandidaat verhelderende inzichten en sterkt de kandidaat om nodige stappen te zetten.

Meer informatie en contact opnemen
Wij staan bekend om onze praktische aanpak, de diversiteit die we kunnen bieden en onze winnersmentaliteit. Voortdurend begeleiden wij ruim 350 trajecten voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt en mensen die vanuit de Wet Poortwachter móeten heroriënteren. Dit zorgt ervoor dat wij ontzettend breed te werk kunnen gaan en razend snel onmogelijkheden in mogelijkheden om kunnen zetten. Meer weten over ons? Kijk dan hier.

Meer informatie over het ontwikkeladvies of direct aanmelden? Mail [email protected] of bel ons direct via 085 – 07 05 820.