web analytics
skip to Main Content

,

Werkplezier, ervaring & deskundigheid

Het fundament van Partner in Werk is in januari 2015 gelegd door twee ervaren jobcoaches, Bas en Sander. In 2005 ontmoetten ze elkaar in de re-integratiewereld, waar ze beide als re-integratieconsulent en jobcoach werkten. Hun kennis van en ervaring met re-integratie en de arbeidsmarkt vormen de solide basis van het bedrijf. In 2017 kreeg het bedrijf een spin-off en inmiddels zijn er meer dan 15 jobcoaches aan boord gestapt. Marcia Broekhof is ook een oude bekende van de twee; inmiddels is zij uitvoerend manager en werkt het trio nauw samen om die stip aan de horizon voor ogen te houden en de werknemers te ondersteunen.

De jobcoaches van Partner in Werk

De mensen die het bedrijf kleuren. Bewust is gekozen om zo’n divers mogelijke club te vormen waar een bak aan kennis en ervaring aanwezig is, gecombineerd met een groot netwerk. Door die diversiteit ontstaat er iets moois wanneer vraagstukken gezamenlijk aangevlogen worden. De jobcoaches van Partner in Werk worden gekozen op karakter en persoonlijkheidskenmerken, want alleen zo kunnen zij met een bepaalde inleving naast kandidaten staan. De kennis over wet- en regelgeving kan iedereen opzoeken en leer je gaandeweg pas echt. Veel van onze jobcoaches zijn ervaringsdeskundigen op het gebied van re-integratie of andere arbeidsbeperkingen. 

Inhouse kennis: ADHD, autisme, borderline, angststoornissen, verslaving, WMO, persoonlijke begeleiding, diëtiek, motiverende gespreksvoering, Jungiaanse Analytische psychologie, NLP, arbeidsrecht, psychologie, Wet verbetering poortwachter, tweede spoor, sociale zekerheid, Wajong, WIA, ZW, WW, complex trauma, vluchtelingen, ondernemen, zelfstandige zonder personeel, cultuur, arbeidsmarkt, trainen, empowerment en hoe je een leuk team kunt zijn met elkaar. Daar zijn we écht heel goed in. 

Linda Van Rhoon

Re-integratieconsulente
& jobcoach

Ik kijk graag naar ‘het gezicht achter de persoon’. Als ervaringsdeskundige (moeder van een kind met een beperking) weet ik als geen ander hoe essentieel goede begeleiding is bij specifieke doelgroepen en dat er nog zoveel mogelijkheden en kansen zijn. Ik verbind mensen graag met elkaar en ben een netwerker die met creatieve oplossingen komt. Humor gebruik ik om te relativeren.

Romy Smit

Re-integratieconsulente
& jobcoach

Als jobcoach kan ik mij goed inleven, denk ik graag actief mee en ben ik een ware aanpakker. Ik krijg de meest verlegen persoon zover om, samen met mij, een bedrijf binnen te stappen en te vragen of er werk is. Lukt dat even niet? Dan kan ik het begrip goed opbrengen, maar ik zal je altijd positief stimuleren.

Wendy Dekker

Re-integratieconsulente
& jobcoach

Ik heb enkele jaren gewerkt als diëtiste. Toen ik daar geen voldoening meer uithaalde heeft een jobcoach mij geholpen om iets te vinden waar ik blij van word. Als jobcoach help ik je om stapje voor stapje je doel te bereiken, dit doe ik met veel vrolijkheid, een luisterend oor en met interesse in jouw verhaal.

Ema Najetovic

Re-integratieconsulente,
jobcoach & consulente
wet poortwachter

Mijn werkwijze is open, eerlijk en een tikkeltje gek. Graag spar ik met je om jou zelfvertrouwen te geven wat betreft je beslissingen en je talenten. Ik ben niet bang om mijn persoonlijke verhaal met je te delen als dat in jouw belang is en ik hou ervan vooruit te kijken; in mogelijkheden en oplossingen. Ik geniet van het leven en zal jou altijd inspireren hetzelfde te doen.

Sanne Ruardi

Re-integratieconsulente
& jobcoach

Met een achtergrond als theaterdocent heb ik mij altijd bezig gehouden met persoonlijke groei. Ik help je leren omgaan met onzekerheid en ik draag graag bij aan het verbreden van het beeld dat je hebt van jouw mogelijkheden. Je kunt meer dan je denkt! Uitgaand van jouw persoonlijke kracht en waar jij energie van krijgt help ik je op weg naar werkplek waar jij je goed voelt.

Thijs Gommers

Re-integratieconsulent
& jobcoach

Voor mij is het belangrijk dat wij het traject echt samen doen en daarin kan je verwachten dat ik je vertrouwen geef. Dat betekent dat wij samen op zoek gaan naar kansen voor jou. Ik zet in op jouw groei. Mijn benadering is eerlijk, motiverend en meelevend. Humor en relativeringsvermogen zet ik in om in een ontspannen samenwerking tot een goed resultaat te komen.

Mirjam Wisman

Re-integratieconsulente,
procesbegeleider &
jobcoach

Ik krijg energie van het ontdekken van talent en het koppelen van dit talent aan een werkgever. Mijn levenservaring en HR ervaring gebruik ik hierbij. Ik ben ervaren in het matchen van een kandidaat op de best passende werkplek en het voeren van gesprekken in alle lagen van de organisatie. Werk geeft waarde en mijn waarde voeg ik graag toe. Samen met jou zetten we mogelijkheden om in kansen.

Margot Snoek

Re-integratieconsulente,
jobcoach & consulente
wet poortwachter

Liefdevol vakmanschap en bewogen betrokkenheid, dat mag je verwachten! Ik ben gespecialiseerd in de Jungiaanse Analytische psychologie, een psychologie die de mens in zijn volledigheid beschouwd, waarbij betrokkenheid en inleven een vereiste is, die uitgaat van gelijkwaardigheid tussen cliënt en begeleider. Ik pleit voor inclusie in arbeidsmarkt en samenleving; waar er plaats is voor iedereen, en waar unieke talenten belangrijker zijn dan symptomen en beperkingen.

Jan Blokdijk

Jobcoach

Jaren lang heb ik bij een zorgbakker als begeleider gewerkt en daarna nog 16 jaar als stagebegeleider in het speciaal onderwijs. Nadat ik gepensioneerd was, wilde ik graag nog werken en mijn kennis en ervaring gebruiken om mensen te kunnen helpen. Ik ben erg gemotiveerd. Deze motivatie wil ik gebruiken om jouw doel te bereiken en je daarbij te ondersteunen.

Claudia Cavé

Re-integratieconsulente,
jobcoach & consulente
wet poortwachter

Als slechtziende weet ik als geen ander hoe het is om met een ‘beperking’ te leven. Juist daarom vind ik het geweldig om het beste uit mensen te halen! Samen kijken naar de plusjes en niet naar de minnetjes. Dat biedt aanknopingspunten voor de toekomst en is de start van onze gezamenlijke speurtocht richting passend werk.

Marcia Broekhof

Re-integratieconsulente,
jobcoach & consulente
wet poortwachter

Met mij ontdek je jouw kwaliteiten en kansen. Mijn benadering is meelevend, enthousiasmerend en ik pak door als dat nodig is. Niet alleen tijdens sollicitatieprocedures, maar ook bij de start op een werkplek sta ik voor je klaar om je te ondersteunen. Of het nu gaat om meewerken op de werkvloer of na je werk om te sparren.

Daphne Komen

Re-integratieconsulente
& jobcoach

Ik krijg energie van mensgericht en resultaatgericht werken. Samen met jou zoek ik naar kansen en help ik je deze vol zelfvertrouwen te pakken. Ik kan je in het sollicitatieproces begeleiden, ondersteun je op de werkplek en denk altijd met je mee. Mijn benadering hierbij is laagdrempelig en gedreven. Je kunt echt van mij op aan.

Sabine Agterberg

Re-integratieconsulente,
jobcoach & consulente
wet poortwachter

Door mijn HR & Recruitment achtergrond ben ik ervaren in het matchen van kandidaten, het begeleiden van verzuimtrajecten en het adviseren van de werkgever bij wet- en regelgeving. Ik ben er van overtuigd dat werken één van de belangrijkste bronnen is voor zingeving (erkenning, voldoening & waardering). Met mijn persoonlijke en praktische benadering ga ik samen met jou op zoek naar die pérfecte werkplek. Iedereen heeft unieke kwaliteiten en verdient een eerlijke kans op de arbeidsmarkt!

Davis Gyamfi

Financieel medewerker

Na jaren gewerkt te hebben bij verschillende organisaties in de Financiële dienstverlening en Accountancy, heb ik gekozen voor een verbreding in mijn werkzaamheden. Deze verbreding vond ik in de rol van financieel medewerker bij Partner in Werk. Met mijn achtergrond ben ik goed in staat de organisatie te begeleiden in de volledige financiële administratie.

Lara Goedhart

Manager kwaliteit en processen

Iedereen binnen én buiten Partner in Werk heeft contact met mij en ik zorg ervoor dat we het altijd goed doen. Daarin heb ik een vriendelijke en geduldige aanpak. Ik ken alle processen. Ze noemen mij ook weleens ‘superwoman’.

Bente Biesheuvel

Re-integratieconsulente,
jobcoach & consulente
wet poortwachter

Samen gaan we op weg en kijken wat je kunt, wat je wilt en wie je bent. Mijn aanpak is praktisch en invoelend. Na een vooral zakelijke carrière kan ik als jobcoach met mijn hart werken. Ik verdiep me graag in je situatie, ik zoek naar de verbinding en hoop op een wederzijdse klik. Met humor en en doortastendheid loop ik mee op je pad naar een fijne werkplek.

Rianca Thesingh

Jobcoach

Na jaren werkzaam te zijn geweest in het casemanagement bij een grote Arbo dienstverlener, zet ik mijn kennis en kunde graag in als Jobcoach. Ik ben kennishouder op het gebied van ziektewet en WIA.  Ik krijg er energie van samen nieuwe kwaliteiten te ontdekken en deze in onze samenwerking verder uit te bouwen. Met mijn positiviteit en aanstekelijke enthousiasme zet ik mensen in hun kracht en begeleid ik hen naar een volgende stap in hun carriere.

Jascha Goudt

Jobcoach

Jarenlang heb ik met veel plezier in de horeca gewerkt in diverse leidinggevende functies. Ook werkte ik vaak met een doelgroep met een verhoogde begeleidingsbehoefte. Mijn kracht hierin was mijn sociale houding  waarmee ik veel verschillende mensen kon bereiken. Als jobcoach heb ik eenzelfde open benadering, kan ik snel schakelen en oplossingsgericht handelen. Door de opleiding tot gecertificeerd jobcoach bij Elan te volgen ontwikkel ik mij de komende tijd nog meer. In onze samenwerking wil ik met jou blijven meedenken om vervolgens een volgende stap te kunnen maken.

Sander Tensen

Partner & Jobcoach

Mijn rol binnen het bedrijf is zorgen dat de mensen tevreden zijn. Dat iedereen zijn werk kan doen, dat iedereen iedere dag een beetje beter wordt en dat ik er voor ze ben als dat nodig is. Zo hebben zij de volledige focus op coachen. Nog steeds begeleid ik mensen in re-integratie trajecten; daar haal ik dagelijks ook veel plezier uit. Ze noemen mij weleens de autistenfluisteraar.

Bas Leenders

Directeur

Samen met Sander ben ik op de achtergrond bezig met alles wat met Partner in Werk te maken heeft en wat jij daar oa. van merkt is dat het team heel kundig is. Een van de dingen die ik bijvoorbeeld doe is zorgen dat het team vakkundig blijft en dat zij goed kunnen werken zodat ze er voor jou kunnen zijn.

Back To Top