wie zijn wij?

De mensgerichte arbeidsmarktspecialisten.

Dit zijn de mensen die het Partner in Werk kleuren. Bewust is gekozen voor zo’n divers mogelijke team waar kennis, netwerk en ervaring aanwezig is. Dit combineren wij met veel inlevingsvermogen en een groot hart voor de mens. Wanneer wij een nieuwe medewerker aannemen, is onze belangrijkste waarde dat hij of zij een leuk mens is. Hierdoor voelt iedereen zich snel op hun gemak in de contactmomenten en geven we u het vertrouwen om te doen wat is afgesproken.

Wij werken vanuit gedrevenheid en passie. Wij willen het beste voor onze klant, of dit nou een werknemer is of werkzoekende. Ons doel is altijd iemand gelukkiger of beter krijgen dan de situatie voorafgaand aan een traject. Daarnaast krijgen we maandelijks training en begeleiding zodat ook de vakinhoudelijke kennis actueel blijft.

Deze combinatie van menselijkheid en professionaliteit is het recept voor het succes in onze samenwerkingen.

Ons team

Inhouse kennis: ADHD, autisme, borderline, angststoornissen, verslaving, WMO, persoonlijke begeleiding, diëtiek, motiverende gespreksvoering, Jungiaanse Analytische psychologie, NLP, arbeidsrecht, psychologie, Wet verbetering poortwachter, tweede spoor, sociale zekerheid, Wajong, WIA, ZW, WW, complex trauma, vluchtelingen, ondernemen, zelfstandige zonder personeel, cultuur, arbeidsmarkt, trainen, empowerment en hoe je een leuk team kunt zijn met elkaar. Daar zijn we écht heel goed in.

Re-integratiespecialist
& jobcoach

Linda Van Rhoon

Ik kijk graag naar ‘het gezicht achter de persoon’. Als ervaringsdeskundige (moeder van een kind met een beperking) weet ik als geen ander hoe essentieel goede begeleiding is bij specifieke doelgroepen en dat er nog zoveel mogelijkheden en kansen zijn. Ik verbind mensen graag met elkaar en ben een netwerker die met creatieve oplossingen komt. Humor gebruik ik om te relativeren.

Re-integratiespecialist
& jobcoach

Romy Smit

Als jobcoach kan ik mij goed inleven, denk ik graag actief mee en ben ik een ware aanpakker. Ik krijg de meest verlegen persoon zover om, samen met mij, een bedrijf binnen te stappen en te vragen of er werk is. Lukt dat even niet? Dan kan ik het begrip goed opbrengen, maar ik zal je altijd positief stimuleren.

Re-integratiespecialist
& jobcoach

Wendy Dekker

Ik heb enkele jaren gewerkt als diëtiste. Toen ik daar geen voldoening meer uithaalde heeft een jobcoach mij geholpen om iets te vinden waar ik blij van word. Als jobcoach help ik je om stapje voor stapje je doel te bereiken, dit doe ik met veel vrolijkheid, een luisterend oor en met interesse in jouw verhaal.

Manager & re-integratiespecialist

Thijs Gommers

Voor mij is het belangrijk dat wij het traject echt samen doen en daarin kan je verwachten dat ik je vertrouwen geef. Dat betekent dat wij samen op zoek gaan naar kansen voor jou. Ik zet in op jouw groei. Mijn benadering is eerlijk, motiverend en meelevend. Humor en relativeringsvermogen zet ik in om in een ontspannen samenwerking tot een goed resultaat te komen.

Re-integratiespecialist,
jobcoach & procesbegeleider

Mirjam Wisman

Ik krijg energie van het ontdekken van talent en het koppelen van dit talent aan een werkgever. Mijn levenservaring en HR ervaring gebruik ik hierbij. Ik ben ervaren in het matchen van een kandidaat op de best passende werkplek en het voeren van gesprekken in alle lagen van de organisatie. Werk geeft waarde en mijn waarde voeg ik graag toe. Samen met jou zetten we mogelijkheden om in kansen.

Re-integratiespecialist & jobcoach

Margot Snoek

Liefdevol vakmanschap en bewogen betrokkenheid, dat mag je verwachten! Ik ben gespecialiseerd in de Jungiaanse Analytische psychologie, een psychologie die de mens in zijn volledigheid beschouwd, waarbij betrokkenheid en inleven een vereiste is, die uitgaat van gelijkwaardigheid tussen cliënt en begeleider. Ik pleit voor inclusie in arbeidsmarkt en samenleving; waar er plaats is voor iedereen, en waar unieke talenten belangrijker zijn dan symptomen en beperkingen.

Re-integratiespecialist,
jobcoach & consulent
tweede spoor

Claudia Cavé

Als slechtziende weet ik als geen ander hoe het is om met een ‘beperking’ te leven. Juist daarom vind ik het geweldig om het beste uit mensen te halen! Samen kijken naar de plusjes en niet naar de minnetjes. Dat biedt aanknopingspunten voor de toekomst en is de start van onze gezamenlijke speurtocht richting passend werk.

Manager & re-integratiespecialist tweede spoor

Marcia Broekhof

Met mij ontdek je jouw kwaliteiten en kansen. Mijn benadering is meelevend, enthousiasmerend en ik pak door als dat nodig is. Niet alleen tijdens sollicitatieprocedures, maar ook bij de start op een werkplek sta ik voor je klaar om je te ondersteunen. Of het nu gaat om meewerken op de werkvloer of na je werk om te sparren.

Re-integratiespecialist, jobcoach & consulent tweede spoor

Jeanine Visser

Met mijn achtergrond als maatschappelijk werker heb ik diverse problemen voorbij zien komen.  Als re-integratieconsulent kijk ik dan ook altijd naar wat jij nog meer nodig hebt om je volledig te kunnen ontplooien.  Hierbij vind ik laagdrempeligheid, veiligheid en humor belangrijk. Ik zie in alles een oplossing. Samen met jou kijk ik naar waar jouw mogelijkheden en krachten liggen om zo tot een succeservaring te komen! 

Re-integratiespecialist & jobcoach

Bianca de Schepper

Samen gaan we op zoek naar een plek waar jij je thuis voelt. Dit doe ik stap voor stap. Zo geef ik je de kans om jezelf ontwikkelen, naar jezelf te kijken en naar jezelf luisteren. Ik ondersteun je op een daadkrachtige, enthousiaste en eerlijke manier. Hierbij zet ik mijn persoonlijke ervaringen en eigenschappen in. Ook de vaardigheden die ik opdoe als gedragscoach in de diëtetiek komen goed van pas, net als mijn ervaringen in het bedrijfsleven, in projectmanagement en als leidinggevende.

Financieel medewerker

Hans Kes

Werken met cijfers en mensen is naast mijn werk ook mijn hobby. Wat is er nou mooier dan het combineren van beide in een organisatie die het verschil maakt?

Ik ben getrouwd en vader en ik zet me graag in voor anderen. Zo ben ik onder meer vrijwilliger bij de Gemeente Edam-Volendam en daarnaast ben ik via de rechter toegewezen als Mentor.

Re-integratiespecialist
& jobcoach

Marsha Roos Tiessen

Als (top)sporter en sportpsycholoog heb ik altijd gefocust op het optimaliseren van mijn sterke punten en die van mijn medespelers. Daarnaast heb ik geleerd te vertrouwen op mijn teamgenoten zodat wij elkaar kunnen aanvullen waar dat nodig is.

Als jobcoach trek ik deze lijn door. Ik stel me graag op als jouw teamgenoot. Samen zorgen we ervoor dat we het maximale uit jou halen. We stellen samen jouw doel op en ik help jou dat doel vorm te geven en in te kleuren. En laten we dan vooral niet vergeten dat de weg naar ons doel net zoveel aandacht verdient als ons doel op zich.

Re-integratiespecialist & jobcoach

Wendy Hofman

Heel graag wil ik jou verder op weg helpen. Hoe snel of langs welke weg, dat maakt niet uit, we bewandelen het pad samen. Tijdens mijn ervaring als recruiter heb ik al veel mensen mogen begeleiden en dat is wat bij mij als mens goed past en blij maakt. Vanuit een vertrouwensband kijken we welke mogelijkheden er zijn.

Re-integratiespecialist,
jobcoach & consulent tweede spoor

Bente Biesheuvel

Samen gaan we op weg en kijken wat je kunt, wat je wilt en wie je bent. Mijn aanpak is praktisch en invoelend. Na een vooral zakelijke carrière kan ik als jobcoach met mijn hart werken. Ik verdiep me graag in je situatie, ik zoek naar de verbinding en hoop op een wederzijdse klik. Met humor en doortastendheid loop ik mee op je pad naar een fijne werkplek.

Re-integratiespecialist,
jobcoach & consulent tweede spoor

Rianca Thesingh

Na jaren werkzaam te zijn geweest in het casemanagement bij een grote Arbo dienstverlener, zet ik mijn kennis en kunde graag in als Jobcoach. Ik ben kennishouder op het gebied van ziektewet en WIA.  Ik krijg er energie van samen nieuwe kwaliteiten te ontdekken en deze in onze samenwerking verder uit te bouwen. Met mijn positiviteit en aanstekelijke enthousiasme zet ik mensen in hun kracht en begeleid ik hen naar een volgende stap in hun carriere.

Re-integratiespecialist,
jobcoach

Jascha Goudt

Jarenlang heb ik met veel plezier in de horeca gewerkt in diverse leidinggevende functies. Ook werkte ik vaak met een doelgroep met een verhoogde begeleidingsbehoefte. Mijn kracht hierin was mijn sociale houding  waarmee ik veel verschillende mensen kon bereiken. Als jobcoach heb ik eenzelfde open benadering, kan ik snel schakelen en oplossingsgericht handelen. Door de opleiding tot gecertificeerd jobcoach bij Elan te volgen ontwikkel ik mij de komende tijd nog meer. In onze samenwerking wil ik met jou blijven meedenken om vervolgens een volgende stap te kunnen maken.

Re-integratiespecialist & jobcoach

Femke Schol

Jouw verhaal en wensen zijn belangrijk en daar gaan we mee aan de slag. En als je het leuk vindt, doen we dat buiten. Daar werk ik namelijk vaak! Ik ben open, eerlijk en hou van een grap tussendoor. Met mij werk je van ‘wensen & droom’ naar ‘doelen & acties’. Dat doen we op basis van wat goed voelt voor jou. Ook ondersteun ik jou bij lastige keuzes. Je zal zien dat je tot leuke en verrassende ideeën komt en stappen zet waar je trots op zal zijn!

Re-integratiespecialist & jobcoach

Miriam van Gorsel

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen talenten! Graag ga ik samen met jou op zoek naar waar jouw kracht en passie ligt.
Door mijn commerciële en HR achtergrond ga ik doortastend en enthousiast op zoek naar mogelijkheden om jou op een passende plek terecht te laten komen. Graag ga ik naast je staan en geef ik je het duwtje in de rug wanneer je het nodig hebt in je zoektocht naar werk. Samen maken we werk van jouw toekomst!

Re-integratieconsulent & jobcoach

Eva Lebesque

Met plezier al circa twintig jaar in de zorg actief. Ik vind niet snel iets gek en probeer alles vanuit verschillende kanten te bekijken. Tijdens een kort uitstapje naar een meer leidinggevende functie miste ik het begeleiden van mensen en het samen zoeken naar mogelijkheden, ook als die soms ver weg lijken te zijn. Ik ben er van overtuigd dat er voor iedereen een plek is om te mogen zijn wie je bent. Ik help je waar je dat nodig hebt en samen komen we daar wel uit. Met een goede dosis humor en een positieve blik komen we heel ver en vinden we de geschikte plek voor jou.

Directeur

Sander Tensen

Mijn rol binnen het bedrijf is zorgen dat de mensen tevreden zijn. Dat iedereen zijn werk kan doen, dat iedereen iedere dag een beetje beter wordt en dat ik er voor ze ben als dat nodig is. Zo hebben zij de volledige focus op coachen. Nog steeds begeleid ik mensen in re-integratie trajecten; daar haal ik dagelijks ook veel plezier uit.

Directeur

Bas Leenders

Samen met Sander ben ik op de achtergrond bezig met alles wat met Partner in Werk te maken heeft en wat jij daar o.a. van merkt is dat het team heel kundig is. Een van de dingen die ik bijvoorbeeld doe is zorgen dat het team vakkundig blijft en dat zij goed kunnen werken zodat ze er voor jou kunnen zijn.

partner in werk

Werkplezier, ervaring & deskundigheid.

Het fundament van Partner in Werk is in januari 2015 gelegd door twee ervaren jobcoaches, Bas en Sander. In 2005 ontmoetten ze elkaar in de re-integratiewereld, waar ze beide als re-integratieconsulent en jobcoach werkten. Hun kennis van en ervaring met re-integratie en de arbeidsmarkt vormen de solide basis van het bedrijf. In 2017 kreeg het bedrijf een spin-off en inmiddels zijn er meer dan 15 jobcoaches aan boord gestapt. Marcia Broekhof is ook een oude bekende van de twee; inmiddels is zij uitvoerend manager en werkt het trio nauw samen om die stip aan de horizon voor ogen te houden en de werknemers te ondersteunen.