Om inzicht in arbeidsmarktpositie en loopbaanperspectief te vergroten
Vanaf 1 december is het mogelijk om je aan te melden voor subsidie om ontwikkeladvies mee in te kopen. Dit zorgt ervoor dat je kosteloos ontwikkeladvies kunt krijgen! Wij hebben een traject ontworpen dat voorziet in drie belangrijke aspecten:

  1. Inzicht krijgen in je huidige arbeidsmarktpositie (of die van je medewerker);
  2. Onderzoeken waar mogelijkheden en kansen liggen voor toekomstige (her)oriëntatie op de arbeidsmarkt;
  3. Inzicht krijgen in je eigen talenten en competenties.

Dit ontwikkeladvies kan vervolgens worden ingezet om je dienstverband te verduurzamen, de vitaliteit en inzetbaarheid in je huidige functie te vergroten of jou een nieuw en realistisch loopbaanperspectief te bieden. Wat is je kennis en ervaring nu en in de toekomst waard? Wat heb je nodig om toekomstproof te blijven? Zit je op de goede plek, waar wil je naartoe en zijn daar überhaupt wel kansen?

Wat houdt het ontwikkeladvies precies in?

De inhoud van ons ontwikkeladvies is maatwerk. Het traject bestaat altijd uit een intakegesprek, het maken van een uitgebreide beroepskeuze- en competentietest, drie verdiepende gesprekken en een eindrapportage met daarin een advies. De inhoud van de gesprekken en de coaching aspecten, variëren per kandidaat. Denk hierbij onder andere aan zelfinzicht verbeteren, zelfvertrouwen vergroten, arbeidsmarktpositie ophelderen, inzichtelijk maken van kwaliteiten en competenties en omscholingsadvies. Soms krijg je opdrachten mee naar huis.

Meer informatie en contact opnemen

Wij staan bekend om onze laagdrempelige en praktische aanpak, de diversiteit die we kunnen bieden vanuit ons team en onze winnaarsmentaliteit. Voortdurend begeleiden wij ruim 350 trajecten voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt en mensen die vanuit de Wet Poortwachter móeten heroriënteren. Dit zorgt ervoor dat wij breed te werk kunnen gaan en onmogelijkheden snel in mogelijkheden om kunnen zetten. Ook in deze trajecten voor het werkende individu. Meer weten over ons? Kijk dan hier. Meer informatie over het ontwikkeladvies? Mail [email protected] of bel ons direct via 085 – 07 05 820.

Direct aanmelden?

Ben jij van mening dat je baat hebt bij ontwikkeladvies? Wacht dan niet langer en meld je bij ons aan. Wij nemen dan contact met je op om de gegevens die we van je nodig hebben om je aan te melden op te vragen en op 1 december vragen wij de subsidie voor je aan. Zodra deze gehonoreerd is kunnen we van start.