web analytics
skip to Main Content
Onze mensen
Wij staan voor je klaar
Linda

Linda Van Rhoon

Jobcoach

Nadat Linda 17 jaar in de financiële dienstverlening werkzaam is geweest, heeft ze de keuze gemaakt om een andere richting op te gaan. Als persoon is Linda geïnteresseerd in het gezicht achter de mens. Als ervaringsdeskundige (moeder van een kind met een beperking) weet ze als geen ander hoe essentieel goede begeleiding is bij specifieke doelgroepen en dat er nog zoveel mogelijkheden en kansen zijn. Linda verbindt mensen graag met elkaar en is dan ook een netwerker van nature die met creatieve oplossingen komt. Daarnaast maakt ze graag gebruik van humor om te relativeren.

Romy Smit

Jobcoach

Na mijn loopbaan als projectmanager en corporate recruiter, ben ik bij Partner in Werk terecht gekomen. Ik wil graag een bijdrage leveren aan de maatschappij en werken in een bedrijf die oog heeft voor de mens. Als jobcoach leef ik mij in, denk ik met je mee en kijk ik naar jouw situatie zodat we een passende match kunnen maken. Mijn manier van werken is hierbij laagdrempelig maar verlies nooit het resultaat uit het oog! 

Wendy Dekker

Jobcoach

Ik heb enkele jaren gewerkt als diëtiste. Toen ik daar geen voldoening meer uithaalde heeft een jobcoach mij geholpen om iets te vinden waar ik blij van word. Als jobcoach help ik je om stapje voor stapje je doel te bereiken, dit doe ik met veel vrolijkheid, een luisterend oor en met interesse in jouw verhaal.

Ema Najetovic

Jobcoach

In 2018 ben ik bij Partner in Werk begonnen als jobcoach na ruim zes jaar met veel plezier te hebben gewerkt als zelfstandig projectmanager. Ik kijk met nieuwsgierigheid naar de wereld om mij heen en probeer dit zoveel mogelijk oordeelloos te doen. Als jobcoach ben ik gemotiveerd om samen met jou een weg te bewandelen die resulteert in een leuke werkplek.

Sanne Ruardi

Jobcoach

Met een achtergrond als theaterdocent heb ik mij altijd bezig gehouden met persoonlijke groei. Ik help je leren omgaan met onzekerheid en ik draag graag bij aan het verbreden van het beeld dat je hebt van jouw mogelijkheden. Je kunt meer dan je denkt! Uitgaand van jouw persoonlijke kracht en waar jij energie van krijgt help ik je op weg naar werkplek waar jij je goed voelt.

Thijs Gommers

Jobcoach

Als persoon en coach geef ik anderen vertrouwen. Zet ik in op groei, ontwikkeling en jou daar krijgen waar jij kunt en wilt zijn. Voor mij is het belangrijk dat wij het traject echt samen doen. Dat betekent dat wij samen op zoek gaan naar kansen voor jou. Mijn benadering is eerlijk, motiverend en meelevend. Samen met mijn humor en relativeringsvermogen zet ik dit in om in een ontspannen samenwerking tot een goed resultaat voor jou te komen.  

Nicolette de Wandeler

Jobcoach

Vanuit veel verschillende functies, waarvan de laatste docent Tolkvaardigheden en tolk Nederlandse Gebarentaal bij de Hogeschool Utrecht ben ik bij Partner in Werk terecht gekomen als jobcoach. Wij hebben een sterk team en een hechte samenwerking waardoor wij in staat zijn voor onze klanten maatwerk te leveren. Als moeder en oma van 3 kinderen, met gevoel voor humor en altijd denkend in oplossingen voel ik mij bij Partner in Werk erg op mijn plek.

Margot Snoek

Jobcoach

Mijn werkwijze kenmerkt zich door liefdevol vakmanschap en bewogen betrokkenheid. Ik ben gespecialiseerd in de Jungiaanse Analytische psychologie, een psychologie die de mens in zijn volledigheid beschouwd, waarbij betrokkenheid en inleven een vereiste is en die uitgaat van gelijkwaardigheid tussen client en begeleider. Ik pleit voor inclusie in arbeidsmarkt en samenleving; waar er plaats is voor iedereen, en waar unieke talenten belangrijker zijn dan symptomen en beperkingen.

Jan Blokdijk

Jobcoach

Jaren lang heb ik bij een zorgbakker als begeleider gewerkt en daarna nog 16 jaar als stagebegeleider in het speciaal onderwijs. Nadat ik gepensioneerd was, wilde ik graag nog werken en mijn kennis en ervaring gebruiken om mensen te kunnen helpen. Ik ben erg gemotiveerd. Deze motivatie wil ik gebruiken om jouw doel te bereiken en je daarbij te ondersteunen.

Claudia Cavé

Jobcoach

Als slechtziende weet ik als geen ander hoe het is om met een ‘beperking’ te leven. Juist daarom vind ik het geweldig om het beste uit mensen te halen! Samen kijken naar de plusjes en niet naar de minnetjes. Dat biedt aanknopingspunten voor de toekomst en is de start van onze gezamenlijke speurtocht richting passend werk.

Marcia Broekhof

Jobcoach

Ik ben een ervaren, gedreven jobcoach en coach 2e spoor. Met mij ontdek je jouw kwaliteiten en kansen en ga je samen op zoek naar succes. Niet alleen tijdens sollicitatieprocedures, maar ook bij de start op een werkplek sta ik voor je klaar om je te ondersteunen; of het nu gaat om meewerken op de werkvloer of langs de zijlijn om na je werk te sparren. Mijn benadering is meelevend, enthousiasmerend en ik pak door als dat nodig is. Mijn specialiteit is begeleiding en coaching voor Wajong, WIA en 2e spoor. Ik voer trajecten uit voor UWV, bedrijven, zorginstellingen en scholen.

Daphne Komen

Jobcoach

Na mijn commerciële studie, heb ik mijn afstudeerstage gelopen bij Partner in Werk. Hierna ben ik aan de slag gegaan als jobcoach en inmiddels ook gecertificeerd jobcoach. Ik krijg energie van mensgericht, maar toch ook resultaatgericht werken. Ik kan je in het sollicitatieproces begeleiden, ondersteun je op de werkplek en denk graag met je mee. Mijn benadering hierbij is laagdrempelig en gedreven.

Sabine Agterberg

Jobcoach

Bente Biesheuvel

Jobcoach

Esmee

Stagiair sociaal werk

Op dit moment volg ik de opleiding Sociaal Werk aan het Horizoncollege in Alkmaar. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding en ben echt nog op een beetje aan het ontdekken welke richting ik op wil gaan. De stage bij Partner in Werk gaat me daar denk ik goed bij helpen. En verder hoop ik dat ik hier gewoon heel veel ga leren. Maar dat gaat zeker lukken!

foto

Mirjam

Jobcoach / procesbegeleider

Na ruim 15 jaar in de uitzendbranche, ben ik gestart als Jobcoach en procesbegeleider bij Partner in Werk. Ik krijg energie van het ontdekken van talent en het koppelen van dit talent aan een werkgever. Mijn levenservaring en ervaring op het gebied van HR gebruik ik hierbij. Ik ben ervaren in het matchen van een kandidaat op de best passende werkplek en het voeren van gesprekken in alle lagen van de organisatie. Werk geeft waarde en mijn waarde voeg ik graag toe. Samen met jou zetten we mogelijkheden om in kansen.

Eva Oudhuis

Marketing en communicatie medewerker

Momenteel studeer ik nog aan de Hogeschool van Amsterdam, opleiding Communicatie. Hiernaast ben ik communicatie medewerker bij Partner in Werk. Via mijn stage bij Stichting Meo ben ik in contact gekomen met Bas en zo met Meo werkt/Partner in werk. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk de organisatie vormgeven, website bijhouden, content verzamelen en actief zijn op onze social media.

Lara Goedhart

Manager Kwaliteit en Processen & Jobcoach

Na een carrière-switch ben ik als jobcoach aan de slag gegaan. Door mijn eigen zoektocht naar de ideale baan, kan ik jou daar ook goed bij ondersteunen. In de afgelopen jaren heb ik onder andere gewerkt in de financiële dienstverlening en bij het UWV. Deze ervaring benut ik zoveel mogelijk in mijn huidige functie. Ik ben betrokken, begripvol en ondersteun je graag bij het vinden van een passende baan of werkervaringsplaats.

Rogier

Rogier

Stagiair Marketing en Communicatie

Bij Partner in Werk schrijf ik teksten voor de website en social media. Mijn stage combineer ik met een betaalde baan. Zelf ben ik ook een tijd door een jobcoach begeleid en daar heb ik hele positieve ervaringen mee. Met mijn teksten wil ik zoveel mogelijk mensen informeren over de ins en outs van jobcoaching en relevante regels en wetgeving.

Davis

Davis Gyamfi

Financieel medewerker

Na jaren gewerkt te hebben bij verschillende organisaties in de Financiële dienstverlening en Accountancy, heb ik gekozen voor een verbreding in mijn werkzaamheden. Deze verbreding vond ik in de rol van financieel medewerker bij Partner in Werk. Met mijn achtergrond ben ik goed in staat de organisatie te begeleiden in de volledige financiele administratie.

Bas Leenders

Directeur & Jobcoach

Ik ben een ervaren allround activerende begeleider, verbinder, projectmanager en jobcoach. Samen met jou stippel ik een traject uit richting jouw doel (bijvoorbeeld een leuke werk- of stageplek) en stemmen we jouw wensen op je talenten af. Ik begeleid jou en de bedrijven zodat jouw doel wordt gehaald. Mijn benadering is persoonlijk, laagdrempelig en enthousiasmerend. Mijn specialiteit is begeleiding en coaching in de ICT/Media branche. Binnen Partner in Werk voer ik trajecten uit voor UWV, werkgevers, zorginstellingen en scholen.

Sander Tensen

Partner & Jobcoach

Ik ben een ervaren begeleider, verbinder, jobcoach en recruiter. Bij mij leg je jouw vraag neer en samen vertalen wij dit naar mogelijk- en onmogelijkheden. Gedurende de samenwerking houd jij zoveel mogelijk de regie. Mijn benadering is informeel, sturend en soms confronterend maar altijd met een lach. Mijn specialiteit is Wajong en werkplekbegeleiding voor werkgevers en werknemers. Ik voer trajecten uit voor UWV, bedrijven, zorginstellingen en scholen.

Back To Top