Re-integratie Noord-Kennemerland

In de regio Noord-Kennemerland zijn wij actief in en rondom de stad Alkmaar. Wij leveren onze dienstverlening in deze regio aan zowel UWV, gemeentes als diverse werkgevers.

In de regio Noord-Kennemerland bieden wij onze diensten vanuit de vestiging Alkmaar.

Re-integratie tweede spoor

Werkgevers hebben volgens de Wet verbetering poortwachter de verplichting om langdurig zieke werknemers te begeleiden naar werk buiten de organisatie. Partner in Werk helpt werkgevers hierbij. Wij willen hierin niet alleen de beste zijn, wij vinden het vooral van belang dat we de werkgever ontzorgen. Hoe doen wij dit? Door de werknemer centraal te stellen en vanuit een vertrouwensrelatie met de werknemer en de juiste coaching en bemiddeling resultaat te behalen.

Als jobcoachorganisatie ondersteunt Partner in Werk onder meer bij loopbaanori├źntatie, jobcoaching, outplacement, re-integratie, tweede spoor-trajecten, Werkfit- en Naar Werk-trajecten en praktijk opleidingstrajecten. Onze persoonlijke aanpak, gebaseerd op goede kennis van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, sociale wetgeving en kennis van de lokale arbeidsmarkt maakt ons uw Partner in Werk!