onze partners

Een greep uit de organisaties waar wij graag mee werken.

Om de theorie in de praktijk te kúnnen toetsen hebben wij goede samenwerkingen met verschillende organisaties en een dagbestedingsplek die gelieerd is aan ons. Zo kunnen we onze kandidaten snel en eenvoudig de praktijkplek bieden die soms nodig is om ritme op te bouwen of praktisch te onderzoeken waar iemand blij van wordt. Daarnaast hebben wij Fourzorg en SPR-hr, de sociale HR-desk. Hierdoor kunnen we mensen breed ondersteunen.

LEERTRAJECTEN VOOR ICT TALENT

Stichting Helden in IT verzorgt vanaf 2021 diverse nieuwe leertrajecten naar duurzaam werk voor ICT-talenten met een focus op Online. Helden in IT richt zich op talent in het autistisch spectrum en leidt hen op tot engineers, data professionals, software developers, web professionals en technical SEO’s.

UNIEK CONCEPT OP VERZUIMGEBIED

Abbink Advies biedt een uniek concept op verzuimgebied. Werkgevers krijgen steeds meer verantwoordelijkheden vanuit diverse wetgeving en het is voor werkgevers niet makkelijk om op al deze gebieden te acteren. Abbink Personeelsdiensten ondersteunt werkgevers op alle gebieden van arbodienstverlening en werkt met zelfstandige bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en mediators. Abbink biedt maatwerkgerichte abonnementsvormen aan en werkt hiernaast op basis van inzet.

op weg naar zelfstandigheid

Bij Fourzorg worden dagelijks jongeren en volwassenen geholpen die vastlopen op verschillende levensgebieden. Problemen op school, op het werk, met ouders, justitie, verslaving of angsten. Ervaren begeleiders ondersteunen hen hierbij, op weg naar zelfstandigheid. Vanuit ervaring en passie voor hun vak zijn zij als geen ander in staat om snel op deze situaties in te springen.

KMS Advisering

kies uw toekomst vandaag

De mens in zijn kracht zetten en van meer betekenis voor de ander laten zijn. KMS Advisering is een all-in-one partner op het gebied van HR vraagstukken. Vanuit een oprechte en enthousiaste betrokkenheid richting de klant en de mens achter de klant, leggen wij waardevolle verbindingen en middels wederzijds vertrouwen waarborgen wij kwaliteit. KMS Advisering biedt kennis, richting en sturing aan uw organisatievraagstukken vanuit een HR visie.

SPR-hr logo

de sociale helpdesk

SPR bestaat uit een klein team dat prettig samenwerkt om jouw HR desk te vormen. Omdat we heel goed weten hoe dat moet en omdat we het ook echt leuk vinden. Hiermee ben jij als ondernemer in staat de focus te houden op je kernactiviteiten. Wij nemen tijdrovende taken zoals salarisadministratie, verzuimcontrole, zware planningen of andere randzaken graag uit handen.