Partner in Werk geeft antwoord op vragen van werkgevers, werknemers en organisaties. Op deze pagina staan een aantal veelgestelde vragen met bijbehorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen of wil je meer informatie? Bel dan 085 07 05 820 of mail naar [email protected].

Wanneer kan ik bij Partner in Werk terecht?

Wij begeleiden in opdracht van het UWV, gemeentes, werkgevers, zorginstellingen en scholen. Wanneer jij begeleiding richting de arbeidsmarkt zoekt en recht hebt op ondersteuning dan kan je bij ons terecht.

Ik ben werkgever, wat kunnen jullie voor mij doen?

Wij hebben kennis over en ervaring met de uitvoering en begeleiding van de Wet verbetering poortwachter. Daarnaast ondersteunen wij in het werken met doelgroepers en geven voorlichting en begeleiding ter preventie van ziekte of uitval.

Zijn jullie gecertificeerd/geaccrediteerd?

Absoluut. We zijn door UWV geaccrediteerd om te coachen richting de arbeidsmarkt. Ook begeleiden wij werknemers vanuit een werkende situatie. In bepaalde gevallen wordt deze begeleiding vergoed door het UWV. Onze jobcoaches zijn zeer ervaren.

Ik heb psychische problemen, kunnen jullie mij dan helpen?

Jazeker. Onze jobcoaches hebben veel ervaring met en kennis van het begeleiden van mensen met psychische klachten. Jouw mogelijkheden en wensen staan centraal ten opzichte van werk.

Kan ik vrijblijvend kennismaken?

Zeker. We onderzoeken graag samen met je of we jou verder kunnen helpen en of wij de juiste partij voor je zijn. Als je kennis wilt maken, bel dan 085 07 05 820 of mail naar [email protected].

Kunnen jullie mij op de hoogte houden van ontwikkelingen?

Dat doen we graag. Als jij je aanmeldt voor onze nieuwsbrief dan ontvang jij altijd het laatste nieuws over Partner in Werk en interessante informatie over re-integratie, verzuim en sociale zekerheid. We hebben zowel een nieuwsbrief voor kandidaten als werkgevers.