hoe wij helpen

Een arbeidsmarktspecialist met een coachende inslag die er altijd voor u is.

Komt u uit een uitkeringssituatie of bent u ziek geworden op het werk en wilt u graag goed begeleid worden naar een passende werkplek, kom dan kennis met ons maken.

Dankzij de grote diversiteit binnen ons team en binnen ons netwerk is een passende match snel gemaakt. Onze mensen hebben een grote betrokkenheid en werken vanuit nabijheid samen aan uw doelstellingen. Naast werkgerelateerde vraagstukken zijn wij ook goed onderlegd in bijvoorbeeld zorgvraagstukken.

Wij luisteren, volgen uw behoefte en houden rekening met uw achtergrond en uw situatie. Na de kennismaking wordt er samen met u een plan opgesteld. Alleen wanneer u er achter staat zal deze doorgestuurd worden naar de opdrachtgever voor akkoord waarna het traject van start kan gaan.

Wij hechten veel waarde aan de privacy van onze deelnemers en staan echt naast u in de te nemen stappen. Wij vertellen u uw rechten, maar ook uw plichten. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om tijdens en na onze samenwerking uw mening te horen. Wij willen onze dienstverlening altijd verbeteren en uw mening draagt hier aan bij.

Wilt u meer weten van onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. Wij beloven dat u in ieder geval een leuke ervaring heeft en dat u wijzer uit het gesprek komt dan dat u erin ging.

wat bieden wij aan

Modulaire trajecten

Soms is denken aan werk nog geen optie, omdat er in iemands privéleven nog te veel onrust is. Dan pakken we eerst die onrust aan om daarna pas de focus op werk te leggen. UWV heeft daarvoor modulaire re-integratietrajecten in het leven geroepen. Hierbij gaan we samen kijken naar welke stappen er gezet moeten worden voor u onbevangen aan werk kunt denken.

Werkfit

Bij dit traject werken we aan uw persoonlijke effectiviteit, uw werknemersvaardigheden en aan arbeidsmarktoriëntatie. Kort gezegd kijken we naar wat u wilt, wat u kan en wat u nodig heeft om daar te komen. We bereiden u voor om actief te kunnen zoeken naar werk.

Naar Werk

Bent u werkfit en klaar om aan de slag te gaan, maar heeft u nog hulp nodig om uzelf goed te presenteren, die leuke baan te vinden of bij het solliciteren? Dan is een Naar Werk-traject van UWV geschikt. Wij gaan praktisch met u aan de slag en zetten daarbij uiteraard ons netwerk in.

Jobcoaching op de werkplek

We komen het vaak tegen dat mensen op de werkplek ondersteuning nodig hebben om nieuwe vaardigheden aan te leren en te wennen aan de nieuwe situatie en alles wat daarbij hoort. UWV biedt jobcoaching als voorziening zodat u geholpen kunt worden om die leuke baan vast te houden.

Arbeidsmatige dagbesteding

Soms weten we dat een reguliere baan niet het juiste is voor iemand en in dat geval wordt er dan gekeken naar beschut werk of arbeidsmatige dagbesteding. Wij helpen u om te onderzoeken wat u helpt om deze stap te maken en waar u dan het beste terecht kan.

Doorverwijzende functie

Tijdens al onze trajecten werken we intensief met u samen en het gebeurt dan weleens dat we samen concluderen dat u, naast re-integratie, nog iets anders nodig heeft. We helpen u te vinden wat dat is en we leiden u ernaar toe. Soms zetten we hier speciaal een modulair traject voor in, maar soms pakken we het mee tijdens een van de andere trajecten.

waarom partner in werk

Dit mag u van ons verwachten

  1. Praktische en gerichte begeleiding naar een werkervaringsplek of nieuwe werkplek;
  2. Langdurige, prettige en bovenal goede coaching van ervaren en enthousiaste jobcoaches;
  3. We stimuleren u om te doen wat u zelf kunt doen, maar helpen u wanneer dit niet lukt;
  4. We weten dat ieder mens anders is en we zoeken naar mogelijkheden die passen bij uw individuele situatie;
  5. Wij helpen u ook bij dagbesteding, (dag) structuur en sociale contacten;
  6. Begrijpelijke communicatie en duidelijke afspraken tijdens uw re-integratietraject;
  7. Als dat nodig is, dan begeleiden we u naar passende zorg;
  8. We denken mee over de beschikbare voorzieningen en wat werken met uw uitkering doet zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan.