hoe wij helpen

Een arbeidsmarktspecialist met een coachende inslag die er altijd voor jou is.

Kom je uit een uitkeringssituatie of ben je ziek geworden op het werk en wil je graag goed begeleid worden naar een passende werkplek, kom dan kennis met ons maken.

Dankzij de grote diversiteit binnen ons team en binnen ons netwerk is een passende match snel gemaakt. Onze mensen hebben een grote betrokkenheid en werken vanuit nabijheid samen aan jouw doelstellingen. Naast werkgerelateerde vraagstukken zijn wij ook goed onderlegd in bijvoorbeeld zorgvraagstukken.

Wij luisteren, volgen jouw behoefte en houden rekening met je achtergrond en je situatie. Na de kennismaking wordt er samen met je een plan opgesteld. Alleen wanneer jij er achter staat zal deze doorgestuurd worden naar de opdrachtgever voor akkoord waarna het traject van start kan gaan.

Wij hechten veel waarde aan de privacy van onze deelnemers en staan echt naast je bij elke stap die genomen wordt. Wij vertellen jou je rechten, maar ook je plichten. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om tijdens en na onze samenwerking je mening te horen. Wij willen onze dienstverlening altijd verbeteren en jouw mening draagt hier aan bij.

Wil je meer weten van onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. Wij beloven dat je in ieder geval een leuke ervaring heeft en dat jij wijzer uit het gesprek komt dan dat je erin ging.

Jobcoaches van Partner in Werk, die er voor jou zijn in Noord Holland

wat bieden wij aan

Modulaire trajecten

Soms is denken aan werk nog geen optie, omdat er in iemands privéleven nog te veel onrust is. Dan pakken we eerst die onrust aan om daarna pas de focus op werk te leggen. UWV heeft daarvoor modulaire re-integratietrajecten in het leven geroepen. Hierbij gaan we samen kijken naar welke stappen er gezet moeten worden voor jij onbevangen aan werk kunt denken.

Werkfit

Bij dit traject werken we aan je persoonlijke effectiviteit, je werknemersvaardigheden en aan arbeidsmarktoriëntatie. Kort gezegd kijken we naar wat jij wilt, wat je kan en wat jij nodig heeft om daar te komen. We bereiden je voor om actief te kunnen zoeken naar werk.

Naar Werk

Ben je werkfit en klaar om aan de slag te gaan, maar heb je nog hulp nodig om jezelf goed te presenteren, die leuke baan te vinden of bij het solliciteren? Dan is een Naar Werk-traject van UWV geschikt. Wij gaan praktisch met jou aan de slag en zetten daarbij uiteraard ons netwerk in.

Jobcoaching op de werkplek

We komen het vaak tegen dat mensen op de werkplek ondersteuning nodig hebben om nieuwe vaardigheden aan te leren en te wennen aan de nieuwe situatie en alles wat daarbij hoort. UWV biedt jobcoaching als voorziening zodat jij geholpen kunt worden om die leuke baan vast te houden.

Arbeidsmatige dagbesteding

Soms weten we dat een reguliere baan niet het juiste is voor iemand en in dat geval wordt er dan gekeken naar beschut werk of arbeidsmatige dagbesteding. Wij helpen je om te onderzoeken wat jou helpt om deze stap te maken en waar jij dan het beste terecht kan.

Doorverwijzende functie

Tijdens al onze trajecten werken we intensief met je samen en het gebeurt dan weleens dat we samen concluderen dat jij, naast re-integratie, nog iets anders nodig heeft. We helpen jou te vinden wat dat is en we leiden je ernaar toe. Soms zetten we hier speciaal een modulair traject voor in, maar soms pakken we het mee tijdens een van de andere trajecten.

waarom partner in werk

Dit mag jij van ons verwachten

  1. Praktische en gerichte begeleiding naar een werkervaringsplek of nieuwe werkplek;
  2. Langdurige, prettige en bovenal goede coaching van ervaren en enthousiaste jobcoaches;
  3. We stimuleren jou om te doen wat je zelf kunt doen, maar helpen jou ook wanneer dit niet lukt;
  4. We weten dat ieder mens anders is en we zoeken naar mogelijkheden die passen bij jouw individuele situatie;
  5. Wij helpen je ook bij dagbesteding, (dag) structuur en sociale contacten;
  6. Begrijpelijke communicatie en duidelijke afspraken tijdens je re-integratietraject;
  7. Als dat nodig is, dan begeleiden we je naar passende zorg;
  8. We denken mee over de beschikbare voorzieningen en wat werken met jouw uitkering doet zodat je niet voor financiële verrassingen komt te staan.
Partner in Werk, succesvol in re-integratie van werkzoekenden in Noord Holland