Blik op Werk keurmerk

Sinds kort voeren wij voor een aantal van onze diensten het Blik op Werk keurmerk. Blik op Werk is het kwaliteitsinstituut dat mensen de weg wijst naar gekwalificeerde dienstverleners met bewezen methodieken en praktische kennis op het gebied van arbeidsparticipatie.  

Onze tweede spoor trajecten, onze outplacement trajecten en de loopbaanadviestrajecten zijn sinds kort voorzien van een Blik op Werk keurmerk. Blik op Werk richt zich op kennis en kwaliteit van dienstverlening op al deze terreinen. In de kwaliteitsregisters van Blik op Werk vind je gekwalificeerde dienstverleners die je kunnen ondersteunen bij duurzame inzet van je medewerkers en om uitval te voorkomen. Een streven dat wij óók hebben met onze dienstverlening, dus een passend doel.

De voordelen 

De aanmeldingen voor tweede spoor-, outplacement- en loopbaanadviestrajecten nemen steeds meer toe en we vinden het ontzettend leuk om deze diensten uit te voeren naast de re-integratietrajecten Modulair, Werkfit, Naar Werk en Jobcoaching voor het UWV. Soms kon een werkgever zijn werknemer níet bij ons onder de hoede brengen, omdat we het Blik op Werk keurmerk misten. Dit konden we niet laten gebeuren en zo zijn wij inmiddels lid van Blik op Werk. Jaarlijks worden wij op diverse kwaliteitseisen getoetst en zo krijgen werkgevers onze inzet voor hun medewerkers verzekerd. Fijn!  

Meer weten? Neem contact met ons op 

Over Blik op Werk  

Wil je meer weten over Blik op Werk? Ga dan naar www.blikopwerk.nl Hier lees je waarom Blik op Werk bestaat en hoe zij werken. Voor de werkgever van belang ten aanzien van het vergoed krijgen van onze inzet èn voor de werknemer die graag goed begeleid wordt.