Onze
mensen

De mensgerichte arbeidsmarktspecialist.

Dit zijn de mensen die het Partner in Werk kleuren. Bewust is gekozen voor zo’n divers mogelijke team waar kennis, netwerk en ervaring aanwezig is. Dit combineren wij met veel inlevingsvermogen en een groot hart voor de mens. Wanneer wij een nieuwe medewerker aannemen, is onze belangrijkste waarde dat hij of zij een leuk mens is. Hierdoor voelt iedereen zich snel op hun gemak in de contactmomenten en geven we u het vertrouwen om te doen wat is afgesproken.

Wij werken vanuit gedrevenheid en passie. Wij willen het beste voor onze klant, of dit nou een werknemer is of werkzoekende. Ons doel is altijd iemand gelukkiger of beter krijgen dan de situatie voorafgaand aan een traject. Daarnaast krijgen we maandelijks training en begeleiding zodat ook de vakinhoudelijke kennis actueel blijft.

Deze combinatie van menselijkheid en professionaliteit is het recept voor het succes in onze samenwerkingen.

Werkplezier, ervaring & deskundigheid.

Het fundament van Partner in Werk is in januari 2015 gelegd door twee ervaren jobcoaches, Bas en Sander. In 2005 ontmoetten ze elkaar in de re-integratiewereld, waar ze beide als re-integratieconsulent en jobcoach werkten. Hun kennis van en ervaring met re-integratie en de arbeidsmarkt vormen de solide basis van het bedrijf. In 2017 kreeg het bedrijf een spin-off en inmiddels zijn er meer dan 15 jobcoaches aan boord gestapt. Inmiddels voeren Thijs Gommers en Marcia Broekhof het dagelijks management en werken zij mee in het verder uitbouwen van het team.

— Ons team

Thijs Gommers

Manager & re-integratiespecialist

Voor mij is het belangrijk dat wij het traject echt samen doen en daarin kan je verwachten dat ik je vertrouwen geef. Dat betekent dat wij samen op zoek gaan naar kansen voor jou. Ik zet in op jouw groei. Mijn benadering is eerlijk, motiverend en meelevend. Humor en relativeringsvermogen zet ik in om in een ontspannen samenwerking tot een goed resultaat te komen.

Bas Leenders

Directeur

Samen met Sander ben ik op de achtergrond bezig met alles wat met Partner in Werk te maken heeft en wat jij daar o.a. van merkt is dat het team heel kundig is. Een van de dingen die ik bijvoorbeeld doe is zorgen dat het team vakkundig blijft en dat zij goed kunnen werken zodat ze er voor jou kunnen zijn.

Sander Tensen

Directeur

Mijn rol binnen het bedrijf is zorgen dat de mensen tevreden zijn. Dat iedereen zijn werk kan doen, dat iedereen iedere dag een beetje beter wordt en dat ik er voor ze ben als dat nodig is. Zo hebben zij de volledige focus op coachen. Nog steeds begeleid ik mensen in re-integratie trajecten; daar haal ik dagelijks ook veel plezier uit.

Hans Kes

Financieel medewerker

Werken met cijfers en mensen is naast mijn werk ook mijn hobby. Wat is er nou mooier dan het combineren van beide in een organisatie die het verschil maakt? Ik ben getrouwd en vader en ik zet me graag in voor anderen. Zo ben ik onder meer vrijwilliger bij de Gemeente Edam-Volendam en daarnaast ben ik via de rechter toegewezen als Mentor.

Natascha Pelgrom

Jobcoach & re-integratieconsulent

Met mijn veelzijdige achtergrond als verpleegkundige, journalist, en persoonlijke (kleur-) en loopbaancoach ben ik een echte duizendpoot op werkgebied. Mijn 40+ jaar levenservaring zorgt voor een open en inlevende houding. Ik geloof in een sterke vertrouwensband, maar ook in eigen keuzes, waarbij eigen regie voorop staat. Mijn aanpak is daadkrachtig, inspirerend, enthousiast en eerlijk.

Marcia Broekhof

Manager & re-integratiespecialist tweede spoor

Mijn introductie is binnenkort beschikbaar!

Mariska Janssen

Re-integratieconsulent

Ik heb jarenlange ervaring in de noodhulp en crisissituaties, zowel in de samenleving als in de persoonlijke levenssfeer van mensen. Werken met mensen en dan écht iets voor iemand kunnen betekenen, dat is mijn passie! Als consulent wil ik samen met jou, stap voor stap, ontdekken waar jouw kracht en passie liggen. Dit met oog voor jou als persoon.

Bianca de Schepper

Re-integratiespecialist & jobcoach

Samen gaan we op zoek naar een plek waar jij je thuis voelt. Dit doe ik stap voor stap. Zo geef ik je de kans om jezelf ontwikkelen, naar jezelf te kijken en naar jezelf luisteren. Ik ondersteun je op een daadkrachtige, enthousiaste en eerlijke manier. Hierbij zet ik mijn persoonlijke ervaringen en eigenschappen in.

Jascha Goudt

Re-integratiespecialist & jobcoach

Jarenlang heb ik met veel plezier in de horeca gewerkt in diverse leidinggevende functies. Ook werkte ik vaak met een doelgroep met een verhoogde begeleidingsbehoefte. Mijn kracht hierin was mijn sociale houding waarmee ik veel verschillende mensen kon bereiken. Als jobcoach heb ik eenzelfde open benadering, kan ik snel schakelen en oplossingsgericht handelen.

Linda van Rhoon

Re-integratiespecialist & jobcoach

Ik kijk graag naar ‘het gezicht achter de persoon’. Als ervaringsdeskundige (moeder van een kind met een beperking) weet ik als geen ander hoe essentieel goede begeleiding is bij specifieke doelgroepen en dat er nog zoveel mogelijkheden en kansen zijn. Ik verbind mensen graag met elkaar en ben een netwerker die met creatieve oplossingen komt. Humor gebruik ik om te relativeren.
Team aan het laden...

Een verschil maken bij Partner in Werk?

Wij adviseren en ondersteunen werkgevers, overheid en werknemers. Vanuit onze kernwaardes bevlogen en daadkrachtig helpen wij onze opdrachtgevers op alle gebieden van werk en toeleiding richting werk. Wij doen dit met een gedreven team van multidisciplinaire arbeidsmarktspecialisten welke samen een grote diversiteit aan opleiding- en ervaringsachtergrond heeft.

Dagelijks maken we ons hard om menselijk te blijven in een wereld waar het vaak om cijfers en resultaat gaat. We werken vanuit onze visie met oog voor onze opdrachtgever en (toekomstig) werknemer. Daadkrachtig streven we naar duurzame samenwerkingen en win-winsituaties op de werkvloer. Hierbij hebben wij transparantie, kennis en werkplezier hoog in het vaandel staan.

Een verschil maken bij Partner in Werk?
Wij zijn een bedrijf met een platte organisatiestructuur waar iedereen gelijk is en we zetten ons dagelijks in om de beste jobcoachorganisatie van Nederland te zijn. We bieden onze mensen volop trainingen en intervisie zodat kennis gedeeld wordt en we iedere dag weer een beetje beter worden in ons werk. Maar bovenal zijn we vooral een hele leuke groep collega’s!

Ben jij die ervaren professional of denk jij deze samen met ons te kunnen worden? Neem contact met ons op via [email protected]. Wij staan altijd open voor een kennismaking.