web analytics
skip to Main Content

Opdrachtgevers

Wij werken nauw samen met deze organisaties

Partner in Werk voert verschillende trajecten uit voor andere opdrachtgevers. Wij willen een schakel zijn en de eerste stappen zetten naar succes. Wij willen actief investeren in ons netwerk voor bemiddeling naar een passende werkplek.

UWV

Gedurende deze trajecten van het UWV begeleiden we deelnemers intensief zonder de belastbaarheid en persoonlijke omstandigheden over het hoofd te zien. Daarnaast investeren we via werkervaringsplekken in het verder ontwikkelen van kennis en kunde. Hierbij gebruiken we actief ons netwerk voor bemiddeling naar een passende werkplek. Om dit te bereiken kunnen wij gebruik maken van verschillende trajecten. We kijken naar de kandidaat welk traject het beste bij zijn of haar situatie past. Op deze pagina leggen wij deze trajecten uit.

Gemeenten

Voor diverse gemeenten voert Partner in Werk maatwerktrajecten uit. Onze inspanningen zijn gericht op meer duurzaamheid, bijvoorbeeld door het vinden en behouden van passend werk. Soms werken we hiervoor samen met verschillende (zorg)organisaties waaronder Fourzorg.

Overige instellingen

Naast UWV en gemeenten hebben wij ook contact met vele andere instellingen, bijvoorbeeld in het speciaal onderwijs. Wij begeleiden niet alleen op de werkvloer, maar we bemiddelen deelnemers ook naar een passende werkplek. In sommige gevallen zetten we werkervaringsplekken in, om de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen of om deze juist te voorkomen. Heeft een deelnemer een passende baan gevonden? Dan blijven we indien nodig of gewenst nazorg geven in de vorm van coaching.

Goed om te weten

Maandelijks ontvangen de jobcoaches bij Partner in werk een in company training om de deskundigheid te borgen en wekelijks ontvangen zij intervisie en casuïstiek. Zo blijven we altijd actueel en blijft de kennis gewaarborgd. Het opdoen en uitwisselen van netwerk en kennis is bij ons minstens zo belangrijk als het teamgevoel, dus ook daar investeren we in.
Back To Top