Werkgevers aan het woord: Daan Breij, Donation Company

Werkgevers aan het woord: Daan Breij, Donation Company

Donation Company voegt waarde toe aan de relatie tussen goede doelen en hun cliënten. Dit doen wij iedere dag weer voor tientallen grote en ook kleinere goede doelen. Hieronder vallen War Child, Natuurmonumenten, Nierstichting Nederland en Amnesty International.

Voor ons is goed werkgeverschap sociaal werkgeverschap. We zorgen goed voor onze mensen en investeren in hen. Onder meer door training en coaching. Ook bieden we volop kansen aan hen die het lastig hebben op de arbeidsmarkt.

Wij gaan ver om ons te onderscheiden als werkgever. Zo richten we werk flexibel in en stemmen werkzaamheden af op de behoefte en mogelijkheden van de medewerker. Zo wordt er veel vanuit huis gewerkt en zijn we in staat hen op flexibele tijden te laten werken. Ook laten ruimte voor medewerkers om juist voor die fondsen te werken die het best aansluiten bij hun persoonlijke interesse. Mede hierdoor is onze cultuur anders dan de gemiddelde organisatiecultuur in onze branche. Wij zien dat onze medewerkers gelukkig zijn met hun werk en hebben een erg laag verloop bij Donation Company.

De samenwerking met Partner in Werk voelt als een joint effort. We willen allebei waarde toevoegen aan de maatschappij en delen verschillende normen en waarden rondom werk. Dat werkt erg prettig.

In een krappe arbeidsmarkt helpt Partner in Werk ons met de instroom van nieuwe medewerkers en de coaching van medewerkers. Ook wordt een extra vangnet gevormd voor de medewerker als deze dreigt uit te vallen. Er is bij Partner in Werk specifieke kennis over wet- en regelgeving en we kunnen er terecht met verschillende vragen over subsidieregelingen.

Ook kunnen wij terecht met complexe vraagstukken op het gebied van de Wet poortwachter. Al met al een hele fijne samenwerking!

Bekijk hier wat Partner in Werk voor jouw organisatie kan betekenen.