Onze nieuwsberichten

Nieuws
Poretret van Peter Strijbis, directeur van Punt Systeembouw

Werkgevers aan het woord: Peter Strijbis, Punt Systeembouw

Partner in Werk voerde in opdracht van Punt Systeembouw een Tweede Spoor-traject uit. Peter Strijbis, directeur van Punt, vertelt over zijn samenwerking met Partner in Werk, en over hoe zijn kijk op ondersteuning van werknemers met een beperking veranderd is.
Maritzka, haar coach Jascha van Partner in Werk en Geralda van Waternet aan tafel in overleg bij Waternet

Kandidaten aan het woord: Maritzka

Maritzka heeft gehoorproblemen en werkt bij Waternet in Amsterdam. Ze krijgt coaching van onze jobcoach Jascha. Ze vertelt hoe ze met haar slechthorendheid steeds beter om heeft weten te gaan en hoe ze uiteindelijk bij Waternet een betaald dienstverband kreeg.
V.l.n.r.: Maritzka met HR-adviseuse Geralda en jobcoach Jascha aan een tafel bij Waternet.

Werkgevers aan het woord: Geralda Langendam, Waternet

Maatschappelijk verantwoord ondernemen krijgt een belangrijke rol binnen Waternet. Participatie en inclusiviteit valt hieronder. HR-medewerker Geralda vertelt over hoe Waternet invulling geeft aan participatie.

Werkgevers aan het woord: Daan Breij, Donation Company

In dit artikel laten we directeur Daan Breij van Donation Company aan het woord. Hij vertelt waar Donation Company voor staat en wat voor hem een inclusieve manier van ondernemen inhoudt.

Kandidaten aan het woord: Joep

Graag laten we zo nu en dan een kandidaat aan het woord over diens ervaringen. Deze keer vertelt Joep zijn verhaal. Hij bewandelde een hobbelig carrièrepad, maar met ondersteuning en met behulp van een jobcoach vond hij uiteindelijk toch de baan die bij hem paste.
Holland Lift: inclusief ondernemen.

Inclusief ondernemen: Holland Lift

Samen met de klant en partners maakt Holland Lift machines die aan de hoogste eisen voldoen. Holland Lift heeft als doelstelling de beste schaarhoogwerkers ter wereld te bouwen. De coaches van Partner in Werk werken regelmatig in opdracht van bedrijven wanneer het gaat om outplacement, coaching of Tweede Spoor. Eén van de vaste opdrachtgevers is Holland Lift.