Onze nieuwsberichten

Nieuws

Werkgevers aan het woord: Daan Breij, Donation Company

In dit artikel laten we directeur Daan Breij van Donation Company aan het woord. Hij vertelt waar Donation Company voor staat en wat voor hem een inclusieve manier van ondernemen inhoudt.

Kandidaten aan het woord: Joep

Graag laten we zo nu en dan een kandidaat aan het woord over diens ervaringen. Deze keer vertelt Joep zijn verhaal. Hij bewandelde een hobbelig carrièrepad, maar met ondersteuning en met behulp van een jobcoach vond hij uiteindelijk toch de baan die bij hem paste.
Holland Lift: inclusief ondernemen.

Inclusief ondernemen: Holland Lift

Samen met de klant en partners maakt Holland Lift machines die aan de hoogste eisen voldoen. Holland Lift heeft als doelstelling de beste schaarhoogwerkers ter wereld te bouwen. De coaches van Partner in Werk werken regelmatig in opdracht van bedrijven wanneer het gaat om outplacement, coaching of Tweede Spoor. Eén van de vaste opdrachtgevers is Holland Lift.

Een loon-sanctie: hoe te voorkomen?

Het is een van de grootste zorgen die je als werkgever hebt zodra je met de Wet verbetering poortwachter te maken krijgt: de loon-sanctie. In dit artikel zetten we uiteen hoe je een loon-sanctie kunt voorkomen.
Lid Blik op Werk

Wij zijn lid van Blik op Werk!

Je outplacement, loopbaanadvies of Tweede Spoor-traject besteed je als werkgever uit aan een re-integratiebureau met de juiste kennis van zaken. Blik op Werk is HET keurmerk waarmee je dit toetst. Sinds dit jaar is Partner in Werk, na een jaar aspirant-lidmaatschap, een volwaardig lid van Blik op Werk. En dat is niet voor niets.

Inclusief ondernemen: Wilgaerden Leekerweide

WilgaerdenLeekerweideGroep heeft een inclusief personeelsbeleid. Met andere woorden: onder het personeel krijgen ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans. Robert Schotanus gaat over de IT-afdeling van WilgaerdenLeekerweideGroep en laat zijn licht schijnen over het begrip inclusief ondernemen.