web analytics
skip to Main Content
Partners
Samen bereik je het meest

Niet alleen wij, maar ook onze opdrachtgevers zijn zich bewust van de bijzondere aard van onze organisatie.
Vaak is dat een belangrijke reden om met ons samen te werken.
We zijn ontzettend trots op onze opdrachtgevers en de projecten die jongeren hier elke dag weer doen.

Ben je geïnteresseerd in een project en zou je daar graag aan mee willen doen?
Neem dan contact op met Partner in Werk.

info@partnerinwerk.nl | 085 07 05 820

Boekentuin Alkmaar

De boekentuin Alkmaar is een werkplek/dagbesteding waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zonder druk kunnen werken. Ze werken in een magazijn waar zij boeken ordenen en klaarmaken voor bestelling. Dit zijn boeken die een tweede leven verdienen. Deze boeken zetten ze online op een website. Zodra er een bestelling is geplaatst, pakken ze de boeken mooi in en sturen ze deze op. De boeken kan je bestellen via de boekenwinkel van Alkmaarse boekentuin.

Eye for Bricks

Eye For Bricks is niet alleen een van de grootste verkopers van losse LEGO-onderdelen, het is ook een Social Enterprise. De onderdelen verkoopt Eye For Bricks nieuw en tweedehands via een eigen webshop. Op de website kan je zien hoe de werknemers te werk gaan. Er moet veel gebeuren zoals de LEGO wassen, sorteren en bouwen. Mensen kunnen de lego-onderdelen bestellen en gebruiken ze meestal als speelgoed of verzamelobjecten. Wij werken met veel trots met Eye for Bricks samen.

Gas!fabriek

Stichting Behoud GAS!Fabriek zet zich in voor de herbestemming van het 100 jaar oude erfgoed, zodat iedereen ervan kan blijven genieten. Binnen de stichting zijn er diverse werkplekken die ingevuld kunnen worden. De begeleiding is vakinhoudelijk in handen van Menno en Claire, zij bereiden mensen met succes voor op de volgende plek in de arbeidsmarkt. Hierbij is de hoofdmoot Horeca/gastheer/Facilitair medewerker. Er zijn echter ook mogelijkheden op het gebied van projectmanagement, marketing en het creatieve vlak.

Go4Tech

Go4Tech, voormalig Tijd voor Techniek, is een educatief project waarbij jongeren op een laagdrempelige manier in aanraking komen met techniek. Via een werkervaringsplek of dagbesteding worden vaardigheden aangeleerd die nodig zijn om succes te kunnen hebben in een reguliere werkomgeving. Elke woensdagmiddag en zaterdag werken zij aan het uitbreiden van hun vaardigheden met computergestuurde machines zoals 3D-printers, lasersnijders, plotters en CNC-frezen.

ICT vanaf Morgen

Stichting ICT vanaf Morgen is een Social Enterprise met een ANBI-status: niet het maken van winst is de doelstelling maar mensen, bedrijven en instellingen bewust maken om een circulaire wereld na te streven met hun afgeschreven ICT-apparatuur. En door in controle te komen van deze stromen en ze een tweede kans te geven. Concreet: oude ICT-apparatuur inzamelen, geschikt maken voor hergebruik of verantwoord te recyclen. ICT vanaf Morgen biedt mogelijkheden om te leren werken in diverse functies in de ICT en bijvoorbeeld ook logistiek.

REA college

REA college maakt er werk van!

Als je graag iets wil leren, maar niet in het reguliere beroepsonderwijs terecht kan, dan maakt REA College er werk van. Bij REA college krijg je een beroepsopleiding op maat en begeleiding bij het vinden van een baan. Samen zorgen we voor het ontwikkelen van talent. Al sinds 2015 zijn wij partner. We werken met de kandidaat, ouders en netwerk aan algemene- en beroepsvaardigheden. Door het REA College kunnen wij meer mensen begeleiden richting beroepskwalificatie en werk. Wij zorgen voor stagebemiddeling, stagebegeleiding en bemiddeling naar werk door leerlingen in de regio Noord- en Zuid Holland.

Restaurant Stoer

STOER is naast een leerwerkrestaurant ook zuinig op de toekomst. STOER draagt bij aan een mooiere wereld. Zo min mogelijk afval produceren, afval scheiden en zelf composteren. Er wordt met seizoensgebonden, verse en eerlijke producten gewerkt. Restaurant Stoer werkt samen met lokale leveranciers en ondernemers om maatschappelijke betrokkenheid en verbinding tot stand te brengen.

Videosnacks

Videosnacks is een bijzondere onderneming met een zeer sociale bedrijfscultuur en biedt kansen aan jonge mensen. Via een uniek concept komen video’s met een brede inzetbaarheid tot stand. Jongeren komen in contact met veel bedrijven en leren hier hun creatieve en sociale vaardigheden kennen en ontwikkelen. En als bonus geeft de opdrachtgever talentvolle jongeren een kans.

Wij zijn MEO

Iedereen een kans geven, daar draait het om bij Wij zijn MEO. Partner in Werk biedt jongeren via onze samenwerking met MEO een plek waar zij hun talenten kunnen ontwikkelen en kunnen toewerken naar een dienstverband. Zij werken hier in een veilige omgeving aan hun creatieve en sociale vaardigheden, zowel online als offline. Met behulp van het hele team leer je hier hoe je dingen kan maken met programma’s zoals Wordpress, Indesign en Photoshop.

Back To Top