Een greep uit onze partnerschappen

Samenwerken aan succesverhalen

Om de theorie in de praktijk te kúnnen toetsen hebben wij goede samenwerkingen met verschillende organisaties en een dagbestedingsplek die gelieerd is aan ons. Zo kunnen we onze kandidaten snel en eenvoudig de praktijkplek bieden die soms nodig is om ritme op te bouwen of praktisch te onderzoeken waar iemand blij van wordt. Daarnaast hebben wij Fourzorg en SPR-hr, de sociale HR-desk. Hierdoor kunnen we mensen breed ondersteunen.

— Een greep uit onze partners

Op weg naar zelfstandigheid

Bij Fourzorg worden dagelijks jongeren en volwassenen geholpen die vastlopen op verschillende levensgebieden. Problemen op school, op het werk, met ouders, justitie, verslaving of angsten. Ervaren begeleiders ondersteunen hen hierbij, op weg naar zelfstandigheid. Vanuit ervaring en passie voor hun vak zijn zij als geen ander in staat om snel op deze situaties in te springen.

De sociale HR helpdesk

SPR bestaat uit een klein team dat prettig samenwerkt om jouw HR desk te vormen. Omdat we heel goed weten hoe dat moet en omdat we het ook echt leuk vinden. Hiermee ben jij als ondernemer in staat de focus te houden op je kernactiviteiten. Wij nemen tijdrovende taken zoals salarisadministratie, verzuimcontrole, zware planningen of andere randzaken graag uit handen.

Een grote oude drukkerij

De plek voor makers, kunstenaars, start-ups, (sociale) ondernemers en (werk)zoekenden. Hier wordt samengewerkt, gecreëerd en gefantaseerd. Dé hotspot voor Alkmaar en de regio. Een locatie waar cultuur, techniek, arbeid, zorg en duurzaamheid elkaar vinden en versterken.

Leertrajecten voor ICT talent

Stichting Helden in IT verzorgt vanaf 2021 diverse nieuwe leertrajecten naar duurzaam werk voor ICT-talenten met een focus op Online. Helden in IT richt zich op talent in het autistisch spectrum en leidt hen op tot engineers, data professionals, software developers, web professionals en technical SEO’s.

Hulp met werk en inkomen

Voor UWV verzorgen we sinds 2015 trajecten op het gebied van re-integratie en jobcoaching. Met ruim 350 actieve trajecten voor UWV, zijn we met recht een van de grote partners in de regio Noord Holland te noemen. Kijk onder onze diensten waar we goed in zijn en welke specifieke diensten we aanbieden. We worden door UWV specifiek gewaardeerd om onze snelheid, persoonlijke begeleiding en resultaatge
Partners laden...