Regio Haarlem/
Kennemerland (Zuid)

— Re-integratie

Regio Haarlem/Kennemerland (Zuid)

In de regio Haarlem zijn wij actief in en rondom de stad Haarlem. Wij leveren onze dienstverlening in deze regio aan zowel UWV, gemeentes als diverse werkgevers.

In de regio Haarlem/Kennemerland (Zuid) bieden wij onze diensten vanuit de vestiging Amsterdam.

— Informatie

Re-integratie tweede spoor

Werkgevers hebben volgens de Wet verbetering poortwachter de verplichting om langdurig zieke werknemers te begeleiden naar werk buiten de organisatie. Partner in Werk helpt werkgevers hierbij. Wij willen hierin niet alleen de beste zijn, wij vinden het vooral van belang dat we de werkgever ontzorgen. Hoe doen wij dit? Door de werknemer centraal te stellen en vanuit een vertrouwensrelatie met de werknemer en de juiste coaching en bemiddeling resultaat te behalen.

Als jobcoachorganisatie ondersteunt Partner in Werk onder meer bij loopbaanoriëntatie, jobcoaching, outplacement, re-integratie, tweede spoortrajecten, Werkfit- en Naar Werk-trajecten en praktijk opleidingstrajecten. Onze persoonlijke aanpak, gebaseerd op goede kennis van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, sociale wetgeving en kennis van de lokale arbeidsmarkt maakt ons uw Partner in Werk!

Vestiging Amsterdam

In Amsterdam hebben we een kantoor op Industrieterrein Sloterdijk. Onze Amsterdamse vestiging is goed toegankelijk zonder last te hebben van de drukte van de binnenstad. Hierdoor kan je gratis parkeren voor de deur.

Vanuit het raam is Metrostation Isolatorweg zichtbaar, waardoor we goed bereikbaar zijn via het openbaar vervoer. Dit station is de eerste stop van de metro vanaf Sloterdijk, dus treinreizigers zijn na het uitstappen in een oogwenk bij onze voordeur.

Vanaf hier helpen onze jobcoaches en arbeidsmarktspecialisten bedrijven en werkzoekenden in de Arbeidsmarktregio’s Groot Amsterdam, Zuid Kennemerland/Haarlem en Gooi- en Vechtstreek.

Of je nu als bedrijf op zoek bent naar een organisatie die je werknemer kan (her)plaatsen via een Tweede spoortraject, of als werkzoekende met afstand tot de arbeidsmarkt weer wilt meedoen met hulp van een jobcoach, neem vandaag nog contact met ons op!