Mobiliteitsadvies voor werkenden

Hoe zit het met het werkgeluk van jouw personeel? Maak jij je daar wel eens zorgen om? Weet je hoe het echt gaat met jouw mensen? Wij helpen je hierbij.

Uit onderzoek is gebleken dat tevreden werknemers het beste presteren. Wanneer je plezier hebt in je werk ben je in staat om het beste uit jezelf te halen. Om te blijven ontwikkelen en een positieve bijdrage te leveren aan de cultuur op de werkvloer en de prestaties van het bedrijf. Het tegenovergestelde is ook waar. Mist er uitdaging of toekomstperspectief? Dan is er de kans op onderprestatie en uitval door ziekte aanwezig.

‘Werkgeluk’ is niet eenvoudig te vangen en gaat over meer dan alleen het werk zelf. De sfeer onder collega’s, de werk/privébalans en wat er thuis speelt is allemaal van invloed zijn op de manier waarop iemand zijn werk ervaart en kan presteren. Dit goed in beeld krijgen is voor een werkgever niet altijd even gemakkelijk.

Via het mobiliteitsadvies krijg je samen met jouw werknemer een helder beeld van belasting, belastbaarheid, ambitie en hoe de huidige situatie beleefd word door de medewerker. Ook leest u handvatten om hier een vervolg aan te geven. Dit gebeurt via een online vragenlijst en drie coachgesprekken met onze jobcoach. Interesse? Neem contact met ons op.