Campus Artem

Campus Artem

De afgelopen maanden is er hard gewerkt op de campus bij Partner in Werk. De campus heeft een eigen projectgroep gestart, genaamd: Campus Artem. Samen zijn zij de uitdaging aangegaan om mooie stukken kunst te gaan exposeren en alles wat hier bij hoort te gaan regelen. Er is overal aan gedacht, zo kwam er een logo, een huisstijl en ook een flyer, zie onderstaande afbeelding.

Kunst Werkt

Zaterdag 21 september is de opening van de tentoonstelling “Kunst Werkt” van Campus Artem. Op een prachtige locatie is werk te zien van jongeren met uiteenlopende talenten. Deze tentoonstelling zal van 21 september tot en met 29 september te zien zijn bij de Waterkant in Alkmaar. De band Lang Gras zal voor de muziek zorgen en uiteraard zijn er hapjes en drankjes aanwezig.

Het is het zeker waard om een kijkje te nemen bij de Waterkant en te genieten van alles wat er te zien is. De teamleden van Campus Artem hebben actief met elkaar samengewerkt om dit evenement te organiseren en wij zullen hier nog lang over napraten. Hopelijk doe jij dat ook. Tot zaterdag 21 september!