Blik op Werk-keurmerk

Blik op Werk-keurmerk

Sinds kort voeren wij voor een aantal van onze diensten het Blik op Werk-keurmerk. Blik op Werk is het kwaliteitsinstituut dat mensen de weg wijst naar gekwalificeerde dienstverleners op het gebied van arbeidsparticipatie.  Deze dienstverleners werken met wetenschappelijk onderbouwde methodes en met praktische kennis.

Onze tweede spoor trajecten, onze outplacement trajecten en de loopbaanadviestrajecten zijn sinds kort voorzien van een Blik op Werk keurmerk. Blik op Werk richt zich op kennis en kwaliteit van dienstverlening op al deze terreinen. In de kwaliteitsregisters van Blik op Werk vind je gekwalificeerde dienstverleners die je kunnen ondersteunen bij duurzame inzet van je medewerkers. Zij kunnen eveneens ondersteunen bij het voorkomen van uitval. Een streven dat ook Partner in Werk heeft met haar dienstverlening, dus een passend doel.

De voordelen 

De aanmeldingen voor tweede spoor-, outplacement- en loopbaanadviestrajecten nemen steeds meer toe. We vinden het ontzettend leuk om deze diensten uit te voeren naast de re-integratietrajecten Modulair, Werkfit, Naar Werk en Jobcoaching voor het UWV. Soms kon echter een werkgever zijn werknemer níet bij ons onder de hoede brengen, omdat we het Blik op Werk keurmerk misten. Dit konden we niet laten gebeuren en zodoende zijn wij inmiddels lid van Blik op Werk. Jaarlijks worden wij op diverse kwaliteitseisen getoetst, zodat werkgevers van onze inzet voor hun medewerkers verzekerd zijn. Fijn!

Meer weten? Neem contact met ons op.

Over Blik op Werk  

Wil je meer weten over Blik op Werk? Ga dan naar www.blikopwerk.nl. Hier lees je waarom Blik op Werk bestaat en hoe zij werken. Voor de werkgever van belang ten aanzien van het vergoed krijgen van onze inzet én voor de werknemer die graag goed begeleid wordt.