Bouwen aan je toekomst met LEGO bij Eye for Bricks

Bouwen aan je toekomst met LEGO bij Eye for Bricks

We vinden het leuk om je kennis te laten maken met onze partners. We zijn gewoon heel blij met ze en het zijn stuk voor stuk mooie bedrijven. Deze keer gaan we dieper in op Eye for Bricks in Hoorn, een samenwerkingspartner waar we graag over de vloer komen omdat het een fijne omgeving is en ze goed voor hun mensen zorgen.

Eye for Bricks

Een mini-gigantisch LEGO-magazijn. Mini, omdat er op 100 m2 gewerkt wordt en gigantisch, omdat er ruim een miljoen onderdelen opgeslagen liggen. Deze staan stuk voor stuk in het ordersysteem en zijn per stuk online te bestellen. Maar het wordt nog leuker! Eye for Bricks biedt ruimte aan dagbesteders en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze zorgen voor een overzichtelijke en gestructureerde werkomgeving. Hier is voor alle dagbesteders wel iets te doen. Werkzaamheden bestaan uit sorteren, uitzoeken en verzamelen en het vullen van de webshop. Spelenderwijs leer je steeds meer én je krijgt de juiste begeleiding.

De juiste stap op het juiste moment

Veelal biedt Eye for Bricks ruimte aan mensen die hun eerste stappen op de arbeidsmarkt moeten zetten of willen bouwen aan zelfvertrouwen, werknemersvaardigheden of ritme. Je krijgt begrip en ruimte om een taak te leren en dat allemaal omringd door kleurrijke LEGO-steentjes.

Eye for Bricks zorgt ervoor dat dagbesteding echt bijdraagt aan het leven van de kandidaten, omdat het werkgelijkend is. Je hebt dus te maken met echte bestellingen en echte orderpick- en sorteeropdrachten. Dit vinden we ontzettend belangrijk, want je moet wel het gevoel hebben dat je het ergens voor doet. Toch?

In deze samenwerking faciliteert Eye for Bricks een werkplek voor dagbesteders en bieden ze ruimte om werkervaring op te doen. Wij regelen de administratie en zorgen – wanneer jij daar klaar voor bent – voor de uitstroom naar een werkplek die dan past in jouw proces. Mocht je dus een volgende stap kunnen maken, dan bieden wij veiligheid en realiseren we die met je!

Durf jij de sprong te maken?

Op dit moment is er nog plaats voor dagbesteders of mensen die er een tijdje uit zijn geweest! Je hoeft geen affiniteit met LEGO te hebben om hier te werken. Er wordt namelijk niet gespeeld met het LEGO, maar het wordt gezien als product en onderdeel. Wij regelen graag de administratie en je kennismaking. Mail naar [email protected] als je interesse hebt. Weet je niet helemaal wat je moet mailen? Mail ons dan via [email protected].