Klanttevredenheidsonderzoek, wat is dit eigenlijk?

Klanttevredenheidsonderzoek, wat is dit eigenlijk?

Regelmatig voeren wij een klanttevredenheidsonderzoek uit. Dit is, naast verplicht, ook erg nuttig! UWV hoort graag of onze kandidaten tevreden zijn over de door ons aangeboden dienstverlening en wij kunnen onze dienstverlening aan de hand van de ontvangen feedback nog beter maken. Samen optimaliseren we de arbeidsmarkt op deze manier.

Vragen in het onderzoek

Het klanttevredenheidsonderzoek wordt uitgevoerd door een erkend onderzoeksbureau. Dit onderzoeksbureau legt ons en de kandidaat vragenlijsten voor die door het UWV zijn ontwikkeld. Hier staan vragen in als: welke verwachtingen had u van de dienstverlening van het re-integratiebureau? Dit schept een helder beeld of de verwachtingen van de kandidaat aansluiten bij de realiteit.

Rapportcijfer

Per type dienstverlening wordt er een rapportcijfer gegeven. Deze score moet gemiddeld een 6,5 zijn. Daarnaast moet het klanttevredenheidsonderzoek aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Google-recensie

Heb je nog geen vragenlijst ingevuld gekregen? Dan kan je altijd via Google een recensie over ons schrijven. Velen gingen je al voor! Laat je Google-recensie hier achter.