Wij zijn lid van Blik op Werk!

Wij zijn lid van Blik op Werk!

Je outplacement, loopbaanadvies of Tweede Spoor-traject besteed je als werkgever graag uit aan een re-integratiebureau met de juiste kennis van zaken. Blik op Werk is hét keurmerk waarmee je dit toetst. Sinds dit jaar is Partner in Werk, na een jaar aspirant-lidmaatschap, een volwaardig lid van Blik op Werk. En dat is niet voor niets!

Waarom Blik op Werk?

Blik op Werk wil dat iedereen in de maatschappij mee kan doen. Daarom willen zij, net als Partner in Werk, dat onze klanten de beste ondersteuning krijgen. Om dit te bereiken, beoordeelt Blik op Werk re-integratiebureau’s op bewezen methodieken. Dit keurmerk geeft jou als werkgever ook echt de garantie dat je samenwerkt met een gekwalificeerde organisatie.

Na twaalf maanden aspirant-lidmaatschap, is Partner in Werk nu echt volwaardig lid van Blik op Werk en hebben wij onze eerste jaarlijkse beoordeling binnen. Deze cijfers delen we graag!

  • Tweede Spoor 7,9
  • Outplacement 8,3
  • Loopbaanoriëntatie 9,0

De cijfers van de opdrachtgevers voor alle diensten samen is een 8,2.

Het vervolg

Natuurlijk zijn we trots op deze cijfers, maar in ons streven de beste te willen zijn, voelen we ons ook aangemoedigd om ons te blijven ontwikkelen. Meer lezen over Blik op Werk? Ga naar www.blikopwerk.nl.