Regio Noord-Kennemerland

— Re-integratie

Regio Noord-Kennemerland

In de regio Noord-Kennemerland zijn wij actief in en rondom de stad Alkmaar. Wij leveren onze dienstverlening in deze regio aan zowel UWV, gemeentes als diverse werkgevers.

In de regio Noord-Kennemerland bieden wij onze diensten vanuit de vestiging Alkmaar.

— Informatie

Re-integratie tweede spoor

Werkgevers hebben volgens de Wet verbetering poortwachter de verplichting om langdurig zieke werknemers te begeleiden naar werk buiten de organisatie. Partner in Werk helpt werkgevers hierbij. Wij willen hierin niet alleen de beste zijn, wij vinden het vooral van belang dat we de werkgever ontzorgen. Hoe doen wij dit? Door de werknemer centraal te stellen en vanuit een vertrouwensrelatie met de werknemer en de juiste coaching en bemiddeling resultaat te behalen.

Als jobcoachorganisatie ondersteunt Partner in Werk onder meer bij loopbaanoriëntatie, jobcoaching, outplacement, re-integratie, tweede spoortrajecten, Werkfit- en Naar Werk-trajecten en praktijk opleidingstrajecten. Onze persoonlijke aanpak, gebaseerd op goede kennis van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, sociale wetgeving en kennis van de lokale arbeidsmarkt maakt ons uw Partner in Werk!

Vestiging Alkmaar

Ons hoofdkantoor in Alkmaar is gevestigd in de kantoren van de Stadsfabriek Alkmaar, op deze bijzondere locatie is een soort hub ontstaan waar we op een unieke manier mensen kunnen ontvangen. Kijk ook eens op de website van de Stadsfabriek voor meer informatie over deze oude drukkerij: www.stadsfabriekalkmaar.nl.

Of je nu als bedrijf op zoek bent naar een organisatie die je werknemer kan (her)plaatsen via een Tweede spoortraject, of als werkzoekende met afstand tot de arbeidsmarkt weer wilt meedoen met hulp van een jobcoach, neem vandaag nog contact met ons op!