Regio Zaanstreek-Waterland

— Re-integratie

Regio Zaanstreek-Waterland

In de regio Zaanstreek-Waterland zijn wij actief in en rondom de stad Zaandam. Wij leveren onze dienstverlening in deze regio aan zowel UWV, gemeentes als diverse werkgevers.

In de regio Zaanstreek-Waterland bieden wij onze diensten vanuit de vestiging Purmerend.

— Informatie

Re-integratie tweede spoor

Werkgevers hebben volgens de Wet verbetering poortwachter de verplichting om langdurig zieke werknemers te begeleiden naar werk buiten de organisatie. Partner in Werk helpt werkgevers hierbij. Wij willen hierin niet alleen de beste zijn, wij vinden het vooral van belang dat we de werkgever ontzorgen. Hoe doen wij dit? Door de werknemer centraal te stellen en vanuit een vertrouwensrelatie met de werknemer en de juiste coaching en bemiddeling resultaat te behalen.

Als jobcoachorganisatie ondersteunt Partner in Werk onder meer bij loopbaanoriëntatie, jobcoaching, outplacement, re-integratie, tweede spoortrajecten, Werkfit- en Naar Werk-trajecten en praktijk opleidingstrajecten. Onze persoonlijke aanpak, gebaseerd op goede kennis van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, sociale wetgeving en kennis van de lokale arbeidsmarkt maakt ons uw Partner in Werk!

Vestiging Purmerend

Met een bushalte voor de deur is onze locatie in Purmerend goed toegankelijk met het openbaar vervoer. Daarnaast is Station Purmerend Overwhere op iets meer dan een kilometer loopafstand.

Op onze Spreeklocatie in Purmerend hebben we alleen spreekkamers, waar we in alle rust met jou kunnen zitten om zonder poespas jouw wensen en mogelijkheden door te nemen. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Vanaf hier helpen onze jobcoaches en arbeidsmarktspecialisten bedrijven en werkzoekenden in de Regio Zaanstreek-Waterland.

Of je nu als bedrijf op zoek bent naar een organisatie die je werknemer kan (her)plaatsen via een Tweede spoortraject, of als werkzoekende met afstand tot de arbeidsmarkt weer wilt meedoen met hulp van een jobcoach, neem vandaag nog contact met ons op!