Onze nieuwsberichten

Nieuws

Kandidaten aan het woord: Joep

Graag laten we zo nu en dan een kandidaat aan het woord over diens ervaringen. Deze keer vertelt Joep zijn verhaal. Hij bewandelde een hobbelig carrièrepad, maar met ondersteuning en met behulp van een jobcoach vond hij uiteindelijk toch de baan die bij hem paste.
Werken loont - met een beetje hulp.

Werken loont: dubbelinterview Tom & Sander

In de serie Werken loont portretteert het UWV een Wajonger die met behulp van een coach aan werk is gekomen.

Interview Chris Cijntje

Chris Cijntje (31 jaar, Hoorn) kent door zijn bipolaire stoornis een levensloop van hoge pieken en diepe dalen. Zijn laatste psychose veranderde zijn leven compleet en nu is hij lekker aan het werk!
Tom Egberts aangepaste werkplek

Interview Tom Egberts

Tom Egberts (33 jaar) is videoconciërge bij Kinly. Daar werkt hij inmiddels op vaste basis. Zijn weg naar deze baan heeft niet in een rechte lijn gelopen en hij heeft er hard voor moeten knokken.

Zo is starten via een proefplaatsing

Mijn coachee Jeroen heeft zijn proefplaatsing om weten te zetten in een baan. Met een baan als conciërge bij het Horizon College (lees veel collega’s), moet je wel met een grote taart aankomen. Ik maak gebruik van dit taartmoment om Jeroen een paar vragen te stellen die je wellicht interessant vindt als je van plan bent een re-integrant een kans te geven of als je zelf re-integreert. Lees je mee?

Gefeliciteerd Erik!

Erik (51 jaar) heeft een Werkfit en Naar Werk traject bij ons gevolgd. Vandaag eten we taart, omdat Erik op 1 oktober een dienstverband heeft gekregen als welzijn-assistent bij Alckare!