Onze nieuwsberichten

Nieuws
Poretret van Peter Strijbis, directeur van Punt Systeembouw

Werkgevers aan het woord: Peter Strijbis, Punt Systeembouw

Partner in Werk voerde in opdracht van Punt Systeembouw een Tweede Spoor-traject uit. Peter Strijbis, directeur van Punt, vertelt over zijn samenwerking met Partner in Werk, en over hoe zijn kijk op ondersteuning van werknemers met een beperking veranderd is.
V.l.n.r.: Maritzka met HR-adviseuse Geralda en jobcoach Jascha aan een tafel bij Waternet.

Werkgevers aan het woord: Geralda Langendam, Waternet

Maatschappelijk verantwoord ondernemen krijgt een belangrijke rol binnen Waternet. Participatie en inclusiviteit valt hieronder. HR-medewerker Geralda vertelt over hoe Waternet invulling geeft aan participatie.

Werkgevers aan het woord: Daan Breij, Donation Company

In dit artikel laten we directeur Daan Breij van Donation Company aan het woord. Hij vertelt waar Donation Company voor staat en wat voor hem een inclusieve manier van ondernemen inhoudt.
Holland Lift: inclusief ondernemen.

Inclusief ondernemen: Holland Lift

Samen met de klant en partners maakt Holland Lift machines die aan de hoogste eisen voldoen. Holland Lift heeft als doelstelling de beste schaarhoogwerkers ter wereld te bouwen. De coaches van Partner in Werk werken regelmatig in opdracht van bedrijven wanneer het gaat om outplacement, coaching of Tweede Spoor. Eén van de vaste opdrachtgevers is Holland Lift.

Inclusief ondernemen: Schipper Kozijnen

Eens in de zoveel tijd licht Partner in Werk een bedrijf uit dat zich voor een inclusieve manier van ondernemen inzet. Elza Maas van Schipper Kozijnen geeft uitleg over hoe haar bedrijf aan inclusief ondernemen doet.
Peter Wiering doet aan inclusief ondernemen

Inclusief ondernemen: Helder Vastgoed Schilderwerken

Hoofdzakelijk draait inclusief ondernemen om het bieden van meer kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit behelst in de praktijk heel wat meer dan alleen het plaatsen van mensen met een arbeidsbeperking. Peter Wiering van Helder Vastgoed Schilderwerken geeft zijn kijk hierop.